Csatlakozás

Csurgón ismét rangos tornát rendeznek

Férfi NB I

Csurgón ismét rangos tornát rendeznek

Tavaly az egyaránt szlovén Velenje és Maribor mellett a horvát Varazsd vett részt a saját rendezésű tornánkon, melyet a velenjeiek mögött a második helyen fejeztünk be. Idén ismételten négy csapat részvételével kerül megrendezésre a viadal, mely ezúttal is kétnapos lesz.

A cseh Zubri alakulata először képviselteti magát nálunk, korábban szerepeltek a Bajnokok Ligája csoportkörében is.
A tavalyi szezonban az alapszakaszt követően a második helyen álltak hazájuk bajnokságában, a rájátszás alkalmával azonban a későbbi győztes Dukla Praha ellen alulmaradtak a fináléba kerülésért. Ez egyben azt is jelentette, hogy folytatásban a bronzéremért csatázhattak, amit a Lovosice ellen sikerrel vívtak meg 3:1-es összesítéssel.

Szintén elfogadta klubunk meghívását a szerb bajnok és kupagyőztes Vojvodina is.
Ők az alapszakaszt mindössze egy ponttal nyerték meg a Crvena Zvezda előtt, a felsőházi rájátszást azonban már hat pontos előnnyel zárták a Dinamo Pancevo gárdája előtt.
A következő szezonban az EHF-kupa mellett a SEHA-ligában is szerepelni fognak, két szezonnal ezelőtt a Bajnokok Ligája, négy idénnyel korábban pedig az EHF-kupa csoportkörébe is eljutottak.

A már említett Maribor régi edzőpartnere a mieinknek, a tavalyi torna elődöntője során aratott sima győzelmünket leszámítva rendre nagyon szoros találkozót játszunk ellenük.
A tavalyi szezon felemásan sikerült a számukra, hiszen két ponttal lemaradtak a felsőházi rájátszásról, így végül csak az alsóházban foltathatták, melyet aztán meg is nyertek a Trebnje előtt.
A hazai kupában mutatott teljesítményére azonban mindenképpen büszkék lehetnek a mariboriak, hiszen a bajnokságban bronzérmes Ribnica legyőzésével egészen a döntőig jutottak el, ahol azonban a Celje már érvényesítette a papírformát.

(cskk.hu)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi NB I

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek