Csatlakozás

KATZIRZ DÁVID HAZATÉRT ­ KOMLÓN FOLYTATJA

Férfi NB I

KATZIRZ DÁVID HAZATÉRT ­ KOMLÓN FOLYTATJA

Gyorsan megegyezett a klub vezetése a játékossal, így a támadásban és védekezésben is bevethető játékos már a hétvégén Egerbe tarthat újdonsült csapattársaival.

A keddi edzésen bemutatott játékos elmondta, hogy már korábban volt arról szó, hogy Komlóra szerződik, ami akkor különböző okok miatt az nem jött össze. Legutóbbi állomáshelyén, Balmazújvárosban viszont nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerette volna, így kapóra jött a Komló újbóli megkeresése.Megkérdeztük az egykori válogatott játékost csapatunkról. Katzirz Dávid szerint „a Komló évek óta egy nagyon harcos, jó egységet alkot, szerethető, szimpatikus csapat benyomását keltette korábban is.”„Úgy érzem, hogy az eddigi meccsek alapján reális a bennmaradás kivívása, sőt, ha a következő pár meccs úgy alakul, ahogy szeretnénk, akkor ez idő előtt el is dőlhet” – érzékeltette esélyeinket a bajnokságban a TUSEM Essent is megjárt átlövő.Szigeti Szabolcs, a kézilabdacsapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője elsősorban a védelem stabilizálódását várja Katzirz érkezésétől. Ennek szükségességét a közelmúlt mérkőzései is alátámasztják. Mivel Nagy Zoltánt decemberbe műtik a térdével, ráadásul Goran Trikulja is hordozza korábbi sérülését, így a fiatal Marcsek Gábor az egyedüli ép beállósa a csapatnak. Támadásban is tud segíteni, Jerković tehermentesítése lenne a feladata.Az ügyvezető elmondta, hogy a hátralévő két mérkőzésen (Eger, Cegléd) minimálisan 1, vagy két pont megszerzése a cél, ami nagy előrelépés lenne a bennmaradásért vívott küzdelemben.

Katzirz Dávid pályafutásának főbb állomásai:

Pécsi KK (1998-2002), Pécsváradi SSK (2000-2001) Dunaferr (2002-2004), Tatabánya (2004-2005), Pallamano Secchia (olasz) (2005), Wilhelmshavener HV (német) (2006), TUSEM Essen (német) (2007), Pick Szeged (2008-2011).

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi NB I

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Lele Ákos Orosházán folytatja

Szerző 2018-05-18

Átigazolási hírek

Varsandán Milán újra Gyöngyösön

Szerző 2018-05-18