Csatlakozás

Nem vállalták az NB I-et.

Férfi NB I

Nem vállalták az NB I-et.

Nem vállalta a feljutást az élvonalba az NB I/B Keleti csoport idei bajnokaként a Levendula Hotel FKSE Algyő férfi kézilabdacsapata – adta hírül a klub hétfőn portálunkhoz eljuttatott közleményében.

A Magyar Kézilabda Szövetség például az NB I-re való nevezések során feltételként szabta meg, hogy a jelentkezők az adott bajnoki évadra vonatkozóan rendelkezzenek legalább 80 millió forint szabad felhasználásának lehetőségével, amit hitelt érdemlően igazolni is tudnak. A közlés szerint az egyesület utánpótlása fejlesztését tűzte ki maga elé elsődleges célul, s mivel ez a feladat önmagában is komoly kihívást jelent, végül úgy döntött a klubvezetés, hogy inkább jövőre is a másodosztályban versenyezteti első csapatát. “A hétvégi utánpótlás dzsembori is igazolta a döntés helyességét, hisz Algyő igazi kézilabda fellegvárrá alakult az elmúlt két-három év alatt” – jegyzi meg a közlemény.

Bella Árpád, az FKSE Algyő elnöke hétfőn levélben értesítette a döntésről Kersch Ferencet, a Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai és Versenybizottságának elnökét.

(Szeged Ma)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi NB I

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13