Csatlakozás

Szerb és horvát érkezők az új keretben

Férfi NB I

Szerb és horvát érkezők az új keretben

Már a következő szezonra készül a B. Braun Gyöngyös élvonalbeli férfi kézilabdacsapata, amely a 2017/2018-as bajnoki idényben Konkoly Csaba vezetésével vág neki az NB I-es küzdelmeknek. A keret is átalakul a következő szezonra, hat játékos hagyja el a csapatot, pótlásukról már folynak a tárgyalások, két horvát és egy szerb játékossal pedig már meg is egyezett a klubvezetés.
A B. Braun Gyöngyös csapata huszonhat bajnoki mérkőzéséből hetet megnyerve, egy döntetlennel és tizennyolc vereséggel, tizenöt pontot gyűjtve a tizenkettedik helyen zárta a K&H férfi kézilabda liga 2016/2017-es bajnoki szezonját. Együttesünk a Magyar Kupa harmadik fordulójában búcsúzott, a Ligakupában pedig a csoport harmadik helyén zárt. A Debre Viktor vezetőedző távozása után Nigrínyi Tibor és Bíró Imre által irányított csapat kiharcolta ugyan a bennmaradást az élvonalban, ám a szezon elején kitűzött célokat nem sikerült teljesítenie.
A következő szezonban a B. Braun Gyöngyös szeretné stabilizálni helyét az NB I-ben, ahol hosszú távon is biztos középcsapatként kíván szerepelni, ezért az új vezetőedző, Konkoly Csaba irányításával a klub a keret megerősítésén dolgozik. A csapattól az évközben érkezett Rózsavölgyi Gergő, Tomas Reznicek, Rodolfo Oliveira, Juhász Károly, Miralem Becirovic és Országh Ádám távozik, a klubvezetésnek az ő pótlásukról kell gondoskodnia. Három játékossal már megszületett a megállapodás, a következő szezonban két horvát és egy szerb játékos is erősíti majd keretünket: Mitar Markez, Ante Maric és Ivan Dumencic biztosan Gyöngyösön folytatja pályafutását.
(Gyöngyös)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi NB I

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Jól sikerült bemutatkozás

Szerző 2018-02-22
Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13