Csatlakozás

Válogatott játékosokat igazoltunk

Férfi NB I

Válogatott játékosokat igazoltunk

Dabas történelmének legnagyobb sportsikerét követően férfi kézilabda csapatunk az új idényben a hazai kézilabdázás legmagasabb osztályában fog játszani. A Magyar férfi bajnokságot a közelmúltban választották meg a világ második legerősebb bajnokságának, így az új küzdelmekre a csapatunk magját megtartva igazoltunk új játékosokat.

Az új szezonra nem hosszabbította meg a klub a szerződését Boda Tamás , Gubó Alex, Kedves Hugó, Mazák Lajos, Priczel Bence és Vizes Patrik játékosoknak , Kovacsics Ferencet kölcsönbe adtuk Pécsre, míg Szalafai Gábor és Bodorovics István abbahagyták az aktív játékot (István sportigazgatóként továbbra is a klub kötelékében dolgozik tovább).

Kilenc új játékossal, köztük sok jelenleg is válogatottal erősítjük meg a keretünket.

Ceglédről érkezik a rutinos irányító Bíró Balázs, Csurgóról érkezik a gólerős balátlövő Halász Levente, a Magyar B válogatott kerettag kapus Holló Balázs Mezőkövesdről érkezik hozzánk.

Kei Tanaka irányító a Japán Tsukuba együtteséből érkezik, aki a Japán válogatottal a következő tokyoi Olimpiára készül. A korábban Pick-Szeged kézilabda csapatát is erősítő kitűnő balszélső Kekezovic Marinko Balmazújvárosból jön, a Makedón válogatott jobbátlövő Mihail Petrovski pedig Balatonfüredről.

A montenegrói válogatott beálló és védekező specialista Nebojsa Simovic Balmazújvárosból, a Magyar válogatottban is már szerepet kapó jobbszélső Országh Ádám Gyöngyösről, míg a fiatal Cseh válogatott beálló Petr Slachta a HC Zubri csapatától érkezik.

(Dabas)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi NB I

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek