Csatlakozás

Fontos győzelem idegenben!

Férfi kézilabda

Fontos győzelem idegenben!

Férfi Bajnokok Ligája,B-csoport, 3. Forduló:

HC Meshkov Brest – Telekom Veszprém 26:29 (12:14)
Brest,3300 néző.V.:Marín, García Serradilla (spanyolok)

HC Meshkov Brest: Mijatovics, Pesic – Rutenka 2, Kulak, Skurinskij 2, Jurinok, Poteko,Nyikulenkau 2,Sztojkovics 5, Horak, Vukic 2, Prodanovic, Horak, Igropulo 6, Djordjics 7, Silovics.Edző:Szergej Bebesko
Telekom Veszprém: Mikler – Manaskov 2, Schuch, Ilic 5 (2), Gajic 3, Nilsson, Nagy L. 2, Ugalde 2, Marguc 3 (1), Ancsin 2, Terzic, Blagotinsek 1, Sulic, Jamali1, Lékai 8.Edző:Ljubomir Vranjes.
Kiállítások: 4 perc ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1 ill. 3/3

Ljubomir Vranjes: Elégedett vagyok azzal, hogy megnyertük a mérkőzést. Jól működtek a dolgok ma. Egy kiváló csapat ellen játszottunk. A Breszt bizonyítja, már a harmadik erős együttes ellen, hogy nagyon jók. Nem egyszerű itt játszani. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, és arra, ahogy együtt harcoltak. Természetesen voltak hibáink, de egy ilyen nagyszerű csapat ellen ez előfordul. Végig közösen harcoltunk, és a végén egy kicsit talán higgadtabbak voltunk, mint az ellenfelünk. A mellettem ülő Mikler Rolandnak pedig nagyon fontos védései voltak a meccs vége felé.

Mikler Roland: Először is gratulálok a Bresztnek. Nagyszerű mérkőzés volt. Azért jöttünk, hogy győzzünk, és sikerült is. Ez azonban nem volt egyszerű, hiszen egy kiváló csapattal találkoztunk. Hosszú és nehéz meccs volt számunkra a mai. A védelmünk lenyűgöző volt, nagyon sokat segítettek ma nekem. Azért is nyerhettünk, mert ők ilyen jól teljesítettek.

Szergej Bebesko: Először is, hadd gratuláljak a Veszprémnek. Nehéz találkozón vagyunk túl. A mai meccs is jól mutatja, hogy a rutin elengedhetetlen a végjátékban. A veszprémi játékosok sokkal higgadtabbak voltak, és jobb döntéseket hoztak a mérkőzés kritikus pillanataiban. Nekünk sok fiatal játékosunk van, akiket hagytunk játszani a kiélezett percekben, azért, hogy ők is láthassák, milyen egy erős csapat ellen ilyen szorított helyzetben pályán lenni. Nagyon jól kezdtünk az első félidőben, a kapusunk jól védett. Azonban a félidő vége felé nem sikerült azt megvalósítani, amit elterveztünk az elején. A második félidőben futottunk az eredmény után, próbáltunk felzárkózni. Valamennyire sikerült is, de a végén mégis a hideg fej döntött. Három találkozón mindössze 2 pontot szereztünk, ami nem túl jó teljesítmény. Azt gondolom, hogy a nézők elégedettek lehetnek a csapat játékával. Most egy hosszabb idegenbeli túrára indulunk, és amikor visszatérünk a saját arénánkba novemberben, újból számítunk a buzdításukra.

Konstantin Igropulo: Gratulálok én is az ellenfélnek. Úgy érzem, hogy a mai győzelem kicsúszott a kezeink közül, és ahogy a veszprémi mester is mondta, nekik jobban sikerült hideg fejjel belemenni a végjátékba. Sok labdát veszítettünk el. Csak rajtunk múlott, hogy belőjük a helyzeteinket, mégsem sikerült megtenni azt. Ettől függetlenül, azt gondolom, hogy szép csapatmunkát mutattunk be. Hamar el kell felejtenünk ezt a mai vereséget, és az előttünk álló harcokra gondolni.
(Veszprém)
SG Flensburg H.(német)–Paris SG (francia) 33–29,Celje PL (szlovén)–Kielce (lengyel) 31–27,THW Kiel (német)–Aalborg (dán) 27–26.

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi kézilabda

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek