Csatlakozás

Háromgólos előnnyel várhatjuk a visszavágót

Férfi kézilabda

Háromgólos előnnyel várhatjuk a visszavágót

Férfi Bajnokok Ligája

Negyedöntő, 1. mérkőzések
Telekom Veszprém – Montpellier HB(francia) 26:23 (13:10)
Veszprém,5500 néző.V.:López, Ramírez (spanyolok)
Telekom Veszprém: Mikler, Alilovic – Gulyás, Iváncsik 2 Schuch, Ilic 4, Palmarsson 6, Gajic 2 (2), Nilsson 3, Nagy 6, Ugalde, Marguc, Terzic, Sulic 1, Lékai 2.Edző:Xavi Sabaté
Montpellier HB: Gerard – Anquetil, Simonet 2, Truchanovicius2, Toumi, Grebille 1, Dolenec 4 (2), Guigou 3 (1), Bos, Zvizej, Bonnefond 1, Faustin, Fabregas 4, Porte 5, Bingo 1.Edző:Patrice Canayer
Kiállítások: 14 perc ill. 8 perc.Hétméteresek: 3/2 ill. 3/3
Xavi Sabaté: Gratulálok a csapatomnak, és az ellenfélnek is. Úgy gondolom, hogy a védekezésünk jó szinten volt. Nagyon kemény mérkőzésre számítottunk, hiszen a Montpellier igen jó formában van. A védelmünk hatékonyságát bizonyítja, hogy csak 23 gólt kaptunk attól a csapattól, amely az utóbbi mérkőzésein 31-32 gót lőtt. Nagyon örülök, hogy jól teljesítettünk a Montpellier leindításai ellen, szerintem ebben ők a második legjobbak a világon. Esélyünk volt 7 gólos előnyt kialakítani, de rossz lövéseink voltak és technikai hibákat vétettünk, ezt pedig egy ilyen ellenfél kihasználja. Gerard nagyon jó volt, ez is kellett ahhoz, hogy fel tudtak jönni 2-3 gólra. Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével, most pihenhetünk egy kicsit. Remélem, nemsokára visszatérnek a sérültjeink is – Ancsin és Kopljar, valamint a legjobbakat kívánom Ivan Sliskovicnak az operációjához. Ő egy kiváló ember mind a pályán, mind azon kívül.
Aron Palmarsson: Jó meccs volt a mai, főleg a nézők számára. Szorosan kezdte a két fél a meccset, de a szünetre ki tudtunk harcolni egy háromgólos különbséget. A gólkülönbséget akár 6-7 gólon is tudtuk volna tartani, ha nem követünk el buta hibákat. Egy ilyen csapat, mint a Montpellier pedig kihasználja az ilyen lehetőségeket és megbünteti. Boldog vagyok, mivel nyert a csapatunk, viszont nagyobb különbséggel lettem volna elégedett.
Patrice Canayer:Csalódottak vagyunk a vereség miatt, ráadásul úgy érzem, hogy kisebb is lehetett volna a különbség. Ezúton szeretném megköszöni a veszprémi klubnak a fogadtatást, nagyon jól éreztük magunkat. Mindig nagyszerű érzés egy ilyen közönség előtt játszani. Még egy meccs hátra van, megpróbálunk a legjobban teljesíteni azon a találkozón.
 
Jure Dolenec:Összességében nem volt rossz meccs a mai, természetesen úgy érkeztünk ide, hogy nyerni szeretnék. Támadásban voltak hibáink, könnyű helyzeteket hibáztunk el.
(Veszprém)
 
SC Flensburg H. (német)–Vardar Szkopje (macedón) 24–26 (9–15)
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi kézilabda

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek