Csatlakozás

Két pontért utazunk Lengyelországba

Férfi kézilabda

Két pontért utazunk Lengyelországba

Blaz Blagotinsek: A Kielce Európa egyik legjobb együttese, nagyon jó játékosokkal rendelkeznek minden poszton. Tudjuk, hogy rendkívül nehéz náluk játszani, mivel a kiváló szurkolóik remek hangulatot teremtenek az arénában. Gyorsan kell váltanuk védekezésből támadásba, valamint türelmesen és okosan kell az ellenfél kapuja előtt játszani.

Kent Robin Tönnesen: Nagyon jól felkészültnek kell lennünk, mivel egy kiváló csapat ellen fogunk játszani, akik idén jól játszanak. Türelmesnek kell lennünk a támadásoknál és akkor könnyebben gólszerzési lehetőségekhez juthatunk. A védekezésnek top szinten kell működni, ha győzni akarunk idegenben. Nem lesz könnyű Lacit pótolnom, de ha végig csapatként játszunk, és a legjobb teljesítményünket nyújtjuk, akkor nyerhetünk.

Ljubomir Vranjes: Európa egyik legerősebb csapatához látogatunk. Minden lehetséges akciójukra készülnünk kell, és próbálunk ehhez mérten a legjobban felkészülni belőlük. Van még pár nap a meccsig, igyekszünk a legjobb tudásunkat nyújtani ahhoz, hogy hazahozhassuk a két pontot Veszprémbe. Azt gondolom, hogy a két egészséges jobbátlövő tökéletesen tudja majd Nagy Lászlót helyettesíteni. Mindketten nagyon jó, válogatott játékosok. Úgy érzem, hogy kiváló teljesítményt fognak nyújtani a hétvégén.

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi kézilabda

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

FTC: váltás a jobb átlövő poszton

Szerző 2018-03-07

Átigazolási hírek

Mariama Signaté jövőre is Érden

Szerző 2018-03-07