Csatlakozás

Kiesett a tavalyi kupagyőztes

Férfi Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó

Férfi BL

Kiesett a tavalyi kupagyőztes

Férfi Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó
MOL-Pick Szeged – Bjerringbro-Silkeborg (dán) 33-24 (14-16)
Szeged, 3200 néző. V.: Krstic,Ljubic (szlovének).
MOL-Pick Szeged: Sierra – Sostaric, Balogh 4/1, St. Skube 7, Gaber 2, Gorbok 7, Källman 7. Cs: Nagy M. (kapus), Petrus, Blazevic, Zubai, Bánhidi 1, Obranovic, Buntic 2, Pedro 3. Edző: Juan Carlos Pastor.
Silkeborg: Rasmussen – Kier 2, R. Jensen, Knudsen 4, Thomsen 1, Hundstrup 2, Seb. Skube 6. Cs: Markussen 5, E. Nielsen 1, Lassen, Öris 3, Olsen.Edző: Peter Brednsdorff-Larsen.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc.Hétméteres: 1/1, ill. -.
Továbbjutott: a MOL-Pick Szeged, kettős győzelemmmel.

Juan Carlos Pastor: – Gratulálok a Silkeborgnak, alaposan megnehezítették a dolgunkat. A legjobb formánkat kényszerítették ki belőlünk. A mai meccsen a védekezésünk volt a kulcs. Az első félidőben 16, a másodikban 8 gólt kaptunk. Ez volt a különbség. A második félidőben mutatott 20 percünk az idei legjobb játékunk volt lehet, annak ellenére, hogy Frankfurtban 60 percen át jók voltunk. Büszke vagyok a játékosaimra és gratulálok nekik, mert sosem adták fel a meccset. Nagy nyomás nehezedett rájuk az első félidő után, mert nem úgy kézilabdáztunk, ahogy kellett volna. A mai siker az egész Pick-család, nagyszerű hangulatot teremtettek ismét a szurkolóink. Köszönjük a szponzorainknak is, hogy csak a játékra koncentrálhatunk.

Szergej Gorbok: – nagyon boldog vagyok az elért eredmény miatt. Tiszteltük ellenfelünket, úgy játszottunk ma, mint egy csapat, a szurkolóink is biztosan élvezték ezt. Tudjuk, hogy nehéz lesz a PSG ellen, de az első meccsünket itthon kell majd a lehető legjobban lejátszani.

Peter Brednsdorff-Larsen: – a MOL-Pick Szegednek, mindkét mérkőzésen megérdemelten győzött. Nagy általánosságban az idei BL-idényünkkal elégedett vagyok, mert bebizonyítottuk, hogy helyünk van a legjobb 16 között. Mindkét meccs első félidejében jól játszottunk. A második játékrészbeli játékunkkal nem vagyok elégedett.
(Szeged)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi BL

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek