Csatlakozás

Veszprém – Vardar meccs előtti nyilatkozatok

Veszprém - Vardar meccs előtti nyilatkozatok

Férfi kézilabda

Veszprém – Vardar meccs előtti nyilatkozatok

Szombaton 17:30-tól az MVM Veszprém a Vardar Skopje ellen lejátssza a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóját. A tét a Bajnokok Ligája Final4-ba kerülés. A mérkőzést élőben közvetíti a Sport1 csatornája. A találkozót megelőzően Xavi Sabaté mestert, Iváncsik Gergőt és Andreas Nilssont kérdeztük meg.
Xavi Sabaté: A Vardar egy kiváló csapat, amely a szezon kezdete óta, remek edzői által vezetve, nagy eséllyel pályázik a Final4-ba kerülésre. Nagyszerűen játszottunk a múlt hétvégén az otthonukban, de most szombaton is nagyon jól kell teljesítenünk, hogy mi utazhassunk Kölnbe. Biztos vagyok benne, hogy nagyon kemény meccs lesz, és lesznek nehéz pillanatok a találkozó folyamán, éppen ezért az elsőtől az utolsó pillanatig maximálisan koncentrálnunk kell majd. A mérkőzés egyik kulcsa a szurkolóink lesznek, akiktől szükség lesz arra, hogy olyan hangulatot teremtsen, mint még soha.
Iváncsik Gergő: Jó eredményt értünk el Szkopjéban, de nagyon összeszedetten kell játszanunk most szombaton is. Figyelnünk kell, hogy ne kapjunk leindításból gólokat, és ki kell védekeznünk a gyors játékukat. Nem könnyű ez a szakasza a szezonnak, hiszen sok mérkőzésünk van, amelyek ráadásul igen fontosak. Lényeges ebben a periódusban az edzések hatékonysága és a regeneráció is, a mérkőzéseken pedig igyekszik mindenki hozzátenni a magáét a játékhoz. Úgy érzem mérkőzésről mérkőzésre jobbak tudunk lenni.
Andreas Nilsson: Nagyon kemény meccset játszottunk Szkopjéban, a Vardar nagyon jó csapat. A szurkolóik fantasztikus hangulatot varázsoltak, nagyon hangosak voltak, alig értettük egymást a pályán. De sikerült nagyszer teljesítményt nyújtanunk és nyernünk három góllal, főleg a védekezésünknek és a kapusteljesítményünknek köszönhetően. Elégedettek lehetünk ezzel a győzelemmel, de nem nyugodhatunk meg, hiszen nagyon veszélyesek lesznek a visszavágón. Szükségünk lesz a szurkolóink biztatására, hogy ők is előrukkoljanak valami extrával. De ahogy mindig, szerintem most is fantasztikusak lesznek, szóval ezzel biztosan nem lesz gond. Végig koncentráltan kell játszanunk, és akkor bejuthatunk a Final4-ba.
(MVM Veszprém)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi kézilabda

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Vladimir Cupara Veszprémbe igazol

Szerző 2018-12-29

Átigazolási hírek

Fél évre kölcsönvettük Horváth Dórát

Szerző 2018-12-21