Csatlakozás

Zsinórban negyedszer utazunk Kölnbe!

Férfi kézilabda

Zsinórban negyedszer utazunk Kölnbe!

Férfi Bajnokok Ligája,Negyedöntő, visszavágó

Montpellier HB(francia) – Telekom Veszprém 25:30 (15:11)

Montpellier: Gerard, Portner – Anquetil, Simonet, Causse 2, Truchanovicius 2, Toumi, Grebille, Dolenec 9 (5), Villeminot, Zvizej, Bonnefond 2, Faustin, Fabregas 4, Porte 4, Bingo 2.Edző:Patrice Canayer
Veszprém: Mikler, Alilovic – Iváncsik 1, Schuch, Ilic, Palmarsson 7 (2), Gajic 5 (1), Nilsson 4, Nagy 4, Ugalde 3, Marguc 2, Terzic, Blagotinsek, Sulic 2, Lékai 2.Edző:Xavi Sabaté

Kiállítások: 4 perc ill. 10 perc.Hétméteresek: 6/5 ill. 4/3.
Xavi Sabaté: Gratulálok a csapatomnak a kvalifikációhoz és ehhez a meccshez. A Montpelliernek is jár minden elismerés, nagyszerű csapat, az első félidőben fantasztikusan játszottak, sok problémát okoztak. A célunk az volt, hogy nyerjünk és nem az, hogy tartsuk az előnyünket. A Montpellier az első félidőben nagyon jól védekezett 5-1-es felállásával. A második félidőben megváltoztatunk pár dolgot, feljavult a támadásunk és a védekezésünk is összeállt. Ennek köszönhetően indításgólokat tudtunk szerezni, a megszerzett előnyt pedig Alilovic fantasztikus 15 perce segített megtartani. Még egyszer gratulálok a csapatomnak, hiszen hatalmas dolog zsinórban negyedszer is bejutni a Final4-ba!

Mirko Alilovic: Először is gratulálok a fiúknak, hiszen ahogy Xavi is mondta, nagyon nehéz négyszer is bejutni a Final4-ba. A Montpellier fantasztikus csapat, nagyon nehéz volt ellenük. Így különösen édes a siker, hogy egy ilyen kiváló együttes ellen sikerült a továbbjutás. Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz itt. Tisztában voltunk azzal is, hogy a háromgólos előnyünk nem jelent semmit, főleg egy ilyen gyors csapat ellen. A második félidőben feljavult a játékunk minden téren, sikerült leindítás gólokkal felzárkóznunk, majd a győzelmet is megszereztük.
Patrice Canayer: Gratulálok a Veszprémnek a továbbjutáshoz. Nagyszerű dolog volt ellenük játszani ezt a negyeddöntőt. A szememben ez a klub Európa legnagyobbja jelenleg. Évek óta nagyon magas szinten teljesítenek. Lehet, hogy nem sikerült nekik eddig megnyerniük a BL-t, de ismét meg van erre minden esélyük. Gratulálok a játékvezetőknek is, akik nagyon jól dolgoztak, kontrollálták a meccset, habár nagyon nehéz dolguk volt, hiszen ez egy igen fizikális csata volt. Gratulálok a csapatom teljesítményéhez ebben a Bajnokok Ligája szezonban. Az elején voltak nehéz pillanataink, alsóházi csoportból indultunk, de elértük azt, hogy a végén a Final4-ért játszhattunk. Fantasztikus első félidőt produkáltunk, próbáltuk tartani ezt a szintet a második játékrészben is, de egy ilyen erős csapat ellen ez nem sikerült. Remélem, hogy hamarosan elég erőssé válunk ahhoz, hogy még egy körrel továbbjussunk.

Jure Dolenec: Nagyon csalódottak vagyunk, hiszen nagyszerű első félidőnk volt. Ugyanakkor, ha visszatekintünk az elmúlt évekre, akkor látható, hogy mennyit fejlődtünk és ez mindenképpen pozitív. Gratulálok a Veszprémnek, mindkét meccsen jobbak voltak nálunk. De gratulálok minden tagjának és szurkolójának a Montpelliernek, fantasztikus hangulat volt itt ma. Nem leszek már itt jövőre, de remélem, hogy a Montpellier ismét eljut idáig, sőt még egy körrel tovább is.
(Telekom Veszprém)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi kézilabda

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek