Csatlakozás

22 hazai érem a nemzetközi kézilabda tornán

Friss

22 hazai érem a nemzetközi kézilabda tornán

Véget ért az idén XX. születésnapját ünneplő Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivál.

A 28 ország 167 csapatával Veszprémben megrendezett fesztiválon számos nemzetközi és hazai siker született – közölték a Cell-Cup szervezői.
Az eredetileg Celldömölkről indult fesztivál évek óta Veszprémben és környékén rendezik meg. Idén összesen 11 csarnokban (Veszprémben, Ajkán, Alsóörsön, Balatonfüreden, Pápán és Várpalotán), 5 napon keresztül, több mint 550 mérkőzést játszott le a 28 ország 167 csapata. A játékokat 5 férfi/fiú és 5 női/lány kategóriában bonyolították le.
Neves klubcsapatok mellett a nemzeti válogatottak – mint Németország vagy Izrael – is képviseltették magukat a tornán. A nagyközönség számára is nyitva álló meccseken az érdeklődők megtekinthették a magyar mellett sok európai (lengyel, angol, német, román, cseh, szlovák, görög, máltai…) és távolabbi (török, izraeli, hongkongi vagy tajvani) csapat játékát is.

A fesztivál nem csak egy kézilabda torna, hanem egy valódi fesztivál is. A nemzetek és kultúrák találkozása nagyszerű lehetőséget ad egymás megismerésére, míg Veszprém, a Balaton és a Bakony kiváló kikapcsolódási lehetőségeket nyújt. A résztvevőket esti szórakoztató programok, szépségverseny, edzői grill party, varázslatos nyitó- és záró gála várta.
A pénteki döntőket követő zárógálán az elérhető 30 dobogós helyből 22-t hódítottak meg a magyar csapatok, akik közül kiemelkedően sok érmet vihettek haza a Pick Szeged, az Éles Kézisuli, a Debreceni Sportcentrum SI, a Győri Audi ETO KC és a Bajnok DSE Nemesvámos csapatai.

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek