Csatlakozás

A 44 éves vezéregyéniség

Friss

A 44 éves vezéregyéniség

Nem bánta meg, hogy a folytatás mellett döntött, de…

Az örökifjú Ivo Diaz már nagyon vágyott a pihenésre 2015 végén. Rutinos játékosunk azt mondja, minden hibánkból Ivo Diaztanulni kell, hogy legközelebb már ne követhessük el ugyanazt.

– Hosszú volt az ősz. Voltak jó dolgok, de voltak rosszak is. Összességében azt gondolom, hogy jó helyen vagyunk a bajnokságban. A két kupából sajnos kiestünk, de a bajnokságban megyünk tovább. Tavasszal próbáljuk megtartani a harmadik helyet. Szerintem jó lesz.

– Mennyire fáj a szíved a két kupából való kiesés miatt?
– Mindig nehéz feldolgozni, ha kiesünk egy sorozatból. A Magyar Kupa és a nemzetközi kupa búcsú is rossz érzés volt. Sajnos olyan képet mutattunk magunkról, ami igazán nem a mi képünk, a mi csapatunk. Úgy gondolom, hogy tanulni kell belőle, tovább kell menni. Ezeket a most elkövetett hibákat nem követhetük el a következő szezonban. Arra kell törekednünk, hogy minden meccsünkön száz százalékot tejesítsünk.
– Ugye, nem bántad meg, hogy a folytatás mellett döntöttél?
– Nem bánom, de azt gondolom, hogy ez az utolsó szezonom.

– Mit vársz az új évtő, 2016 – tól, a tavasztól?
– Mindig csak pozitív és szép dolgokat várok. Várom, hogy sérülésmentesen tudjunk végig játszani. Egészséges legyen mindenki. A csapat játsszon nagyon jól és tartsuk meg a harmadik helyünket.

(Grundfos Tatabánya KC)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek