Csatlakozás

A Győr a K&H női kézilabda liga győztese

Friss

A Győr a K&H női kézilabda liga győztese

A Ferencváros 2015-ös bajnoki címét követően visszahódította az elsőséget a Győri Audi ETO, Görbicz Anitáék 2005 óta tizedszer diadalmaskodtak az NB I-ben
K&H női kézilabda liga, döntő, visszavágó:
FTC RAIL CARGO HUNGARIA-GYŐRI AUDI ETO 21-27 (9-9)
Budapest, Elek Gyula Aréna,1200 néző.V: Dobrovits, Tájok.
FTC: SZIKORA, Tomasevics (kapusok), Cifra 1, Háfra, Hornyák D., Kovacsicz, Lukács 1, Mészáros, Mód, PENA 7 (3), Schatzl 1, Szarka 1, Szekerczés 5 (4), Szekeres, Szucsánszki 3, Zsácsik 2. Edző: Elek Gábor.
GYŐR: GRIMSBÖ, Kiss É. (kapusok), Alstad 3, AMORIN 6, Broch 2, GROOT 5, Görbicz 4 (1), Knedliková 4, Kovacsics, Lakatos 1, Löke, Orbán A., Sulland 2, Tóth. Edző: Ambros Martín.
Kiállítások: 4,ill.10 perc. Hétméteresek: 8/7,ill. 5/2.

Az 1. mérkőzésen: Győri Audi ETO-FTC Rail Cargo Hungaria 26-22 (11-6)

A bajnokság győztese a Győri Audi ETO kettős győzelemmel, 53-43-as összesítéssel. Az előző napi edzésen megsérült Heidi Löke, így a győriek a világklasszis beálló nem tudott pályára lépni a budapesti mérkőzésen, négy-öt hét kihagyás vár a norvég beállóra. Hamar elhúztak a vendégek 4-1-re. Szünet előtt feljavult az FTC védekezése, sokáig gólt sem kaptak a hazaiak, így 9-9-cel zárult a félidő.Szünet előtt feljavult az FTC védekezése.A mérkőzésen először és utoljára 10-9-re a 2. félidő elején vezetett a Ferencváros, ám ezt követően a Győr akarata érvényesült, 13-13 után 19-13 lett az állás a vendégeknek. Ez az 5-0-s roham végül eldöntötte a mérkőzés a bajnoki aranyérem sorsát, az ETO 2014 után lett ismét bajnok, kettős győzelemmel.Tizenkettedik alkalommal akasztanak a játékosok nyakába aranyérmet.

(MKSZ)

Elek Gábor (FTC): “A győri csapat egyértelműen jobb játékosállománnyal rendelkezik. Nagyon szerettünk volna nyerni, de sajnos ez most nem sikerült. A támadójátékunk a második félidőben a rossz helyzetfelismerésnek, valamint a kevés vállalkozásnak köszönhetően nem működött.”

Ambros Martín (Győri Audi ETO KC): “Ősszel még egy új csapat voltunk, sok idő kellett ahhoz, hogy összeérjünk, de a mai teljesítményből is látszik, hogy ez sikerült. A szezon folyamán végig jól teljesített azonban a csapat, és a végére is meg tudtuk tartani ezt a jó formát, ami szükséges volt a bajnoki cím megszerzéséhez. Egymás után hatszor legyőzni a Fradit, szintén nem kis feladat, hiszen ők mindig nagyon kemény ellenfelet jelentenek, de fantasztikus munkát végzett a csapat. A kulcs az ambíció és a jó hozzállás volt. “

(Győri Audi ETO KC)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Nemzetközi

A spanyol iskola

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Átigazolási hírek

A Omayer marad

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13