Csatlakozás

A remény hal meg utoljára !

Bulvár

A remény hal meg utoljára !

Szombaton a D csoportban a magyar ifjúsági válogatott Norvégia ellen lépett pályára Érden, a VB-n. A lelkes közönség űzte- hajtotta a magyar fiukat, akik végig futottak az vezető norvégok után. Sajnos nem volt ismét vezető egyéniség az együttesben. Kovács Péter a magyar csapat szakmai vezetője, néha próbált tanítványaival kommunikálni, de látszott, hogy nincs a csapat és a mester között jó kommunikáció. A szakvezető képtelen volt taktikai változtatásra a mérkőzés alatt. A lefújás előtti a mester módosította taktikailag a csapat védekezését, de ez már késő volt. A nyertek a gyorsabb és aktívabb norvégok. Befejeződtek a csoport mérkőzések. Vasárnap a Magyarország – Spanyolország mérkőzés lesz Érden, itt már a győztes jut a legjobb nyolc közé.

Így értékeltek a mérkőzés után: Kovács László mesteredző: Ez a korosztály ennyit tud, a védekezésben sokkal aktívabb mozgást vártam. Támadásaink, lassúak voltak. Ismét sok volt a hiba, kihagytunk büntetőket és ziccereket.

Stranigg Ferenc a csapat előző edzője: Nem értem, nálam a fiúk az előző években egészen másképpen játszottak. Kovács Péterrel képtelenek megértetni magukat. Péter minden játékost külön , külön magához rendel és emberileg megszégyenít, köztük a fiamat is, szinte bénítja őket. A TF-n amikor tanultuk a szakmát nem ez volt az oktatás iránya.

Fotó: www.handballhungary2013.com

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek