Csatlakozás

A spanyol férfiválogatott látogat hazánkba

Bulvár

A spanyol férfiválogatott látogat hazánkba

Mind a női, mind a férfi kézilabda-válogatott komoly ellenfelekre számíthat az elkövetkezendő egy hónapban.

A szerbiai világbajnokságra készülő női kézisek a Szombathelyen megrendezendő PROVIDENT-KUPA keretein belül (okt.25-27) olyan ellenfelekkel mérkőzhetnek meg, mint Norvégia, Brazília, Horvátország.

A férfi kézilabda válogatott november 2-án fogadja felkészülési mérkőzés keretei között a világbajnok spanyol együttest Debrecenben, a Főnix csarnokban.

Hajdu János, a női válogatott megbízott szövetségi kapitánya elmondta, hogy a Kézifeszt nevű szombathelyi torna előtt már nem találkozik a keret, így a bajnokságban nyújtott játék alapján fog kialakulni a válogatott végleges felállása.

Mocsai Lajos, a férfiválogatott szövetségi kapitánya elmondta, hogy a spanyol válogatott az Eb-n is ellenfelük lesz a csoportban, de borzasztó nehéznek ígérkezik a norvég és izlandi gárda is. Ez a halálcsoport, és Mocsai elmondása szerint nehéz tornára csak komoly ellenféllel lehet felkészülni. Hozzáfűzte, hogy a válogatottságot lemondó Iváncsik testvérekkel a következő hetekben tárgyal a folytatásról, míg Gulyás Péterrel már megállapodott, ő visszatér az együtteshez.

Vetési Iván az MKSZ elnöke bejelentette, hogy új platina fokozatú támogatói szerződés született a Provident Pénzügyi Zrt.-vel. Szirmák Botond, a Provident ZRt. elnöke bejelentette, hogy 2014. év végéig 90 millió forinttal támogatják a magyar szövetséget, s az összeg harmadát az utánpótlás-nevelésre fordítják.

Az MKSZ egy másik támogatóval is gyarapodott: a hivatalos vízszállító a Füredi Ion vizeket gyártó Tiszafüredi Thermál Kft. lett.

NŐI KÉZILABDA
A PROVIDENT-KUPA PROGRAMJA (Szombathely)

október 25.: MAGYARORSZÁG–Norvégia 17.00, Brazília–Horvátország 19.00
október 26.: MAGYARORSZÁG–Brazília 13.10, Norvégia–Horvátország 15.10
október 27.: Norvégia–Horvátország 10.00, MAGYARORSZÁG–Horvátország 12.00

FÉRFI KÉZILABDA
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS (Debrecen)
november 2.:
MAGYARORSZÁG–Spanyolország 16.00

Fotó: www.theblog.es

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek