Csatlakozás

A Veszprém több mutatóban is első

Bulvár

A Veszprém több mutatóban is első

Több mutatóban is az első helyen áll az MKB-MVM Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a tavaszi folytatás előtt. A magyar csapat az egész 24-es mezőnyben az egyetlen százszázalékos, rajta kívül csak a Barcelona veretlen még. A veszprémiek – a dán Koldinggal együtt – a legkevesebb gólt kapták (165), a plusz 57-es gólkülönbséggel pedig a másodikok.

A nyolcaddöntőbe a hátralévő három fordulótól függetlenül az A csoportból a Veszprém és a német Rhein-Neckar Löwen, a B-ből a német THW Kiel és a Kolding, a C-ből a spanyol Barcelona, a D-ből pedig két német, a HSV Hamburg és a Flensburg-Handewitt jutott be.

Az eddigi 84 csoporttalálkozón 46-szor hazai, 33-szor idegenbeli siker született és volt öt döntetlen. Egy csapat van – az orosz Szentpétervár -, amely még nem szerzett pontot. A góllövőlistát a svéd Halmstadot erősítő Magnus Persson vezeti 46 találattal, a Veszprémből a legelőkelőbb helyen a szerb Monir Ilic áll, ő 37 góllal a tizenötödik. A helyszínen a legtöbben a Bercelona minszki vendégjátékát követték (15 320), a Croatia Zagreb-Veszprém találkozó a maga 11 ezres számával a második a nézettségi sorban. A férfi BL február 5-én folytatódik.

Forrás: www.sportgeza.hu

Fotó: www.hu.wikipedia.org

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.17. szombat

Szerző 2018-02-17

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13