Csatlakozás

Alakul a névsor

Friss

Alakul a névsor

Hétfő délután megkezdte a felkészülést a K&H női kézilabda liga 2016/17-es idényére az MTK Budapest együttese. Az első napon, rövid megbeszélés, fotózás és úszás volt a program.
A keret jelentősen átalakult tavalyhoz képest, tizenegyen távoztak: Martina Baciková, Balog Beáta, Barna Éva, Faluvégi Dorottya, Gera Szimonetta, Ignácz-Pethő Renáta, Termány Rita, Tóth Melinda, Török Petra, Valovics Nóra és Wolf AlexandraTermészetesen érkezőkben sem volt hiány.
Egyetlen megmaradt kapusunk, Putz Klaudia mellé érkezett Vig Vivien Debrecenből, Hlogyik Petra a Ferencvárosból, és a felnőttekkel készül Sövényi Evelin, az MTK Budapest junior csapatának hálóőre.
A tavalyi mezőnyjátékosok közül továbbra is az MTK Budapestet erősíti Blaubacher Dóra, Dakos Noémi, Lilija Gorilszka, Horváth Dóra, Hosszu Boglárka, Kovács Gréta, Szádvári Krisztina és Sztankovics Réka.
A Majoros Gusztáv vezette juniorok közül jelenleg a felnőttekkel készül Juhász Eszter, illetve Szandai Martina. Előbbi jobb-, utóbbi balszélsőként bevethető.

Lássuk az új igazolásokat: kék-fehérben folytatja a pályafutását az RK Podravka Vegeta 24 éves, horvát balátlövője, Lana Frankovics.Az MTK Budapestet erősíti a továbbiakban az FTC-Rail Cargo Hungariából érkező, ifjúsági válogatott irányító, Háfra Noémi. A EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE-ből érkezik a rutinos, Franciaországot is megjárt, ukrán jobbátlövő, Olga Nyikolajenko.
Szintén Golovin Vlagyimir keze alatt folytatja a DVSC-TVP-ből érkező, 27 éves jobbátlövő, Slakta Petra.
Ugyancsak kék-fehérben folytatja a 24 éves irányító, Tóth Eszter, akit az Ipress Center-Váctól sikerült megszerezni.Ősztől kék-fehérben láthatjuk a Szent István SE-ből érkező, rendkívül fiatal és tehetséges Stranigg Zsófiát, aki elsősorban balszélsőként bevethető.
(MTK)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Kapus kerengő

Szerző 2018-10-10

Átigazolási hírek

Hová tart?

Szerző 2018-09-15

Átigazolási hírek

Triscsuk Németországba igazol

Szerző 2018-08-16