Csatlakozás

Anne Mette Hansen rehabilitációja szépen halad

Friss

Anne Mette Hansen rehabilitációja szépen halad

A Győri Audi ETO KC dán légiósa, Anne Mette Hansen remekül halad a teljes gyógyulás rögös útján. A zöld-fehérek játékosa keményen dolgozik és szorgalmasan végzi a teljes felépüléséhez nélkülözhetetlen gyakorlatokat, hogy mihamarabb visszatérhessen a pályára.

Anne Mette Hansen a szeptember 21-i Siófok elleni magyar bajnoki mérkőzésen rosszul ért talajt, térdét fájlalva hagyta el a pályát, majd az orvosi vizsgálatokat követően kiderült, részleges hátsó keresztszalag-szakadást szenvedett. Váratlan és hosszan elhúzódó kényszerpihenője miatt nem tud ott lenni a decemberi világbajnokságon.

A rehabilitáció kezdeti szakaszát otthonában, Dániában végezte, majd a napokban visszatért Győrbe, ahol Holanek Zoltán vezetésével folytatja a munkát.
„Alakul, egyre jobb a lábam, ennek nagyon örülök a körülmények ellenére is, hiszen sérülésem miatt nem lehetek ott a Németországban megrendezésre kerülő világbajnokságon decemberben. Kicsit szomorú vagyok emiatt, viszont így nyugodt körülmények között dolgozhatok és van időm arra fókuszálni, hogy minél hamarabb 100%-os legyen a térdem. Bízom benne, hogy a továbbiakban is minden rendben halad, s januárban visszatérhetek a pályára.” – nyilatkozta állapotáról Anne Mette Hansen.

A győriek dán légiósát a világbajnoksággal kapcsolatos várakozásairól is faggattuk, hiszen annak ellenére, hogy az események aktív szereplőjeként nem lehet ott a helyszínen, a TV képernyők előtt figyelemmel kíséri majd a mérkőzéseket. A helyzet pikantériáját adja, hogy nem egy klubtársa egymás ellen is pályára lép nemzeti együttese színeiben, említsük csak példaként a norvég-magyar összecsapásra december 2-án.
„Természetesen furcsa érzés klubtársad ellen pályára lépni – éltem át már hasonlót én is –, hiszen az év során általában együtt készültök a nagy megmérettetésekre a válogatott elfoglaltságok kivételével, így jól ismeritek egymást és egymás gyengepontjait, erősségeit is. Azt gondolom, sok minden azon fog múlni, hogy fejben ki mennyire van ott, meglátjuk mit hoznak a találkozók – azt gondolom izgalomból nem lesz hiány!” – nyilatkozta a játékos, majd a győztes nemzet kilétét feszegető kérdésre habozás nélkül rávágta nevetve: „Remélem, hogy Dánia! Nehéz azonban előre megmondani, hiszen nagyon kemény menetelésre kell számítani, sűrű a vb-menetrend. Úgy gondolom, Norvégia és Oroszország nagyon erősek, viszont mindig vannak csapatok, akik képesek nagy meglepetést okozni – izgatottan várom!”.
(Győri Audi ETO KC)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Kapus kerengő

Szerző 2018-10-10

Átigazolási hírek

Hová tart?

Szerző 2018-09-15

Átigazolási hírek

Triscsuk Németországba igazol

Szerző 2018-08-16