Csatlakozás

Aron Palmarsson nem jelent meg a mai edzésen

Aron Palmarsson

Friss

Aron Palmarsson nem jelent meg a mai edzésen

A mai napon elkezdődtek az edzések a Telekom Veszprém együttesénél. Az edzés előtt 15 perccel Aron Palmarsson rövid üzenetben jelezte a csapat edzőjének, hogy nem kíván megjelenni az edzésen, helyette hazautazik Izlandra.

Ljubomir Vranjes tájékoztatta a Klub elnökségét, valamint a Klubot működtető gazdasági társaság vezetését, hogy a történtek miatt nem számít a játékosra a következő idényben. Azért döntött így, mert a játékos döntése azt jelenti, hogy nem tiszteli a csapattársait, ez pedig az Ő filozófiájába nem fér bele, egy profin gondolkodó játékos nem helyezheti előtérbe saját érdekeit, a csapattársaival szemben.
A Klub elnöksége, valamint a Klubot működtető Zrt. vezetése egyetért az edző döntésével, ugyanakkor elfogadhatatlannak tartja a játékos jogszerűtlen viselkedését, amellyel súlyosan megszegte a 2018 júniusáig érvényben levő szerződését, emiatt késedelem nélkül megteszi a szükséges jogi lépéseket, hogy a játékosra a lehető legsúlyosabb eltiltást és kártérítési kötelezettséget rója ki az illetékes szervezet.
A Telekom Veszprém és az FC Barcelona június végén megállapodott arról, hogy a játékos a következő idényt Veszprémben tölti, az FC Barcelona nem óhajtja kivásárolni a játékos játékjogát a 2017/18-as idényre. A megegyezést nem befolyásolja a játékos szerződés szegése.
(Veszprém)

Érdekes, de nem meglepő a hír. Azt azonban tudni lehet, hogy egy izlandi szinésznővel hosszabb ideje párt alkotnak.Ágústa Eva Erlendsdóttir második gyermekét várja hamarosan Aron Palmarssontól. A szinésznő első fia más kapcsolatból születettt. Ágústa Eva Erlendsdóttir Izlandon, ismert előadó művész, többek között fellépett 2006-ban az Eurovizios dal fesztiválon.

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek