Csatlakozás

Az augusztusi edzőmeccseink időpontjai

Friss

Az augusztusi edzőmeccseink időpontjai

Összeállt a bajnokságban ezüstérmes Telekom Veszprém előszezonjának programja, azon belül is a felkészülési mérkőzések dátumai. Eszerint az első barátságos meccsen Veszprémben lépünk pályára a Balatonfüred ellen augusztus 10-én, majd augusztus 18-án, Győrben, a Grundfos Tatabányával fogunk összecsapni. Ezután pedig az „Építők” útnak indul Strasbourgba. Franciaországban a nívós Eurotournoi felkészülési tornán fogunk részt venni augusztus 23 és 26 között, ahol a Meshkov Breszt mellett megtalálható lesz az idei Bajnokok Ligája négyes döntőjének négy résztvevője, a Vardar Skopje, a PSG Handball, a HCB Nantes és a Montpellier HB. A csoportok beosztását a szervezők sajtótájékoztató keretein belül hozzák nyilvánosságra a következő hetekben.

A felkészülési találkozók sorát a Celje elleni összecsapás zárja augusztus 31-én, amit hivatalos szezonnyitóként szeretnénk kezelni, így arra a mérkőzésre különböző programokkal készülünk majd.

A találkozók pontos időpontjairól, illetve a Celje elleni mérkőzés előtti programokról később ad majd Klubunk teljes körű tájékoztatást.

A hazai barátságos meccsek mindegyike nyilvános, és ingyenesen tekinthető meg.

A Telekom Veszprém nyári felkészülési találkozói:
2018. augusztus 10.: Telekom Veszprém – Balatonfüredi KSE (Veszprém Aréna)

2018. augusztus 18.: Telekom Veszprém – Grundfos Tatabánya (Győr)

2018. augusztus 23-26.: Eurotournoi felkészülési torna (Strasbourg)

2018. augusztus 31.: Telekom Veszprém – Celje Pivovarna Lasko (Veszprém Aréna)
(Veszprém)

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek