Csatlakozás

Az idény második edzőváltása!

Friss

Az idény második edzőváltása!

Távozik felnőtt csapat éléről Mátéfi Eszter.

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szakvezetése tájékoztatja a közvéleményt, hogy 2015. október 8-i hatállyal, felmenti Mátéfi Esztert a felnőtt csapat vezetőedzői posztjáról, egyben megbízza György László utánpótlás vezetőedzőt, hogy a helyzet végleges rendezéséig vezesse a felnőtt keret felkészülési munkáját. Az új vezetőedző a tervek szerint a jövő hét elején kezdi meg munkáját.

Az Akadémia vezetése megköszöni Mátéfi Eszternek a dunaújvárosi kézilabda érdekében kifejtett eddigi áldozatos tevékenységét, és a jövőben is számít kiemelkedő szakmai felkészültségére, lelkiismeretes, megalkuvást nem ismerő munkájára. Az elmúlt hónapok történései azonban arról győzték meg a döntéshozókat, hogy a mindenki által tanúsított legjobb szándék ellenére is megtorpant csapatunk fejlődése, alábbhagyott a korábbi lelkesedés, az elbizonytalanodás jelei mutatkoztak a pályán és a pályán kívül egyaránt. Ebben a helyzetben pedig cselekedni kell, amíg nem késő… Nem az eddigi eredmények, és nem a tabellán elfoglalt jelenlegi helyezés indokolja a váltást, hanem a jövő féltése, az Akadémia töretlen fejlődésébe vetett hit, ami időnként ilyen kényszerű lépéseket is megkövetel tőlünk. Úgy érezzük, hogy az eddig elvégzett kifogástalan munkán kívül kell még valami plusz a további sikerekhez, és ennek keressük a kulcsát. Bízunk benne, hogy új hatások, új személy nagyobb és kiegyensúlyozottabb teljesítményre készteti sokra hivatott keretünket, amelynek ugyanakkor minden tagjától megköveteljük az önvizsgálatot és feltétlen odaadást az új helyzetben is.

Mátéfi Eszternek rövid pihenőt követően az utánpótlás csoportoknál ajánlunk szakmai, módszertani vezetői és koordinációs feladatokat, amelynek elfogadásával kapcsolatban a mesteredző néhány nap gondolkodási időt kért.

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek