Csatlakozás

Az ősz mérkőzése!

Friss

Az ősz mérkőzése!

Szombaton 13.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a MOL-PICK Szeged együttese rangadót vív a Telekom Veszprém ellen. A meccset az M4 Sport TV élőben közvetíti.

Thiagus Petrus: mindig különleges meccs – nyilatkozta a MOL-PICK Szeged brazil válogatott játékosa – különleges hangulattal. Kőkemény csatára számítok, és bízom benne, hogy meg tudjuk ismételni a tavalyi eredményt, amikor nagyszerű győzelmet arattunk a Veszprém ellen. A Vardar ellen fantasztikus hangulatot teremtettek a szurkolóink, akik fontos részei a csapatunknak. Mindig nagy segítség az ő támogatásuk, pluszenergiát adnak nekünk. Nagy taktikai csata várható, fontos lesz a remek formában kézilabdázó Lékai Máté kikapcsolása. Csakis akkor nyerhetünk, ha pontosan játszunk, a védekezésünk jól működik majd.

Ljubomir Vranjes: A Szegednek nincs olyan erősségű csapata, mint a Párizsnak vagy a Vardar Szkopjénak, mégis nagyon jól és magas szinten játszanak. Európa top10 csapata közé tartozik, ami azt jelenti, hogy bármikor nyerhetsz vagy veszíthetsz ellenük. Apró különbségek döntenek csak. Úgy gondolom, hogy a Szegednek jól megy idén, és egy nagyon jó együttesről beszélünk az esetükben. Játszottam már Szegeden, szóval ismerem a csarnok hangulatát. Magyarország két legjobb csapata mérkőzik meg egymással, ráadásul mi idegenben játszunk, így az ellenfél élvezheti a saját szurkolói biztatását. Várom már az összecsapást, hiszen sok helyről hallottam, hogy milyen különleges is ez a derbi. Mint edző még nem találkoztam a Szegeddel, ezért is vagyok izgatott a szombat miatt. Természetesen készülünk az ellenfélre, és nyerni akarunk. Úgy érzem, hogy a legnagyobb erőssége a Tisza-partiaknak a védekezés, amit taktikusan váltogatnak. Persze a támadásuk is erős, de szerintem leginkább a védekezésükből élnek.
(Szeged,Veszprém)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Jól sikerült bemutatkozás

Szerző 2018-02-22
Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13