Csatlakozás

Bajnokok Ligája: főtáblán a Veszprém, a Szeged és a Győr!

Bulvár

Bajnokok Ligája: főtáblán a Veszprém, a Szeged és a Győr!

Az Európai Kézilabda Szövetség nyilvánosságra hozta a férfi és a női Bajnokok Ligája 2014-2015-ös szezonjának indulóit.
Az EHF közlése alapján biztossá vált, hogy a magyar bajnok MKB-MVM Veszprém, valamint a bajnoki ezüstérmes, EHF-kupa-győztes Pick Szeged is ott lesz a BL-főtáblán. Előbbi együttes az 1., a Csongrád megyei csapat a 4. kalapba került a sorsolás előtti kiemeléskor.
A férfi Bajnokok Ligája lebonyolítása változatlan, a főtáblán alanyi jogon helyet kapó 21 együtteshez további 3 csapat csatlakozik a selejtezőből.

A címvédő, magyar bajnok Győri Audi ETO a főtáblán indulhat, mégpedig az 1. kalap 1-es sorszámával, míg a bajnoki ezüstérmes FTC Rail Cargo Hungaria a selejtezőben szerepelhet, szintén az 1. kalap 1-es sorszámával, és a selejtező elődöntőjében holland vagy szerb ellenféllel találkozik.
A női Bajnokok Ligája lebonyolítása az idén Budapesten sikerrel debütált négyes döntő miatt változik. A főtáblán négy négyes csoportban zajlanak a küzdelmek, az első 3-3 csapat jut a középdöntőbe. A középdöntőben két hatos csoportban játszanak a csapatok, a csoportok első négy-négy helyezettje jut a negyeddöntőbe. A negyeddöntők győztesei vehetnek részt a Final4-ban.

Forrás: MKSZ

Fotó:

Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek