Csatlakozás

Csík János elköszönt a Vasastól

Friss

Csík János elköszönt a Vasastól

Csík János a mai napon arról tájékoztatta a klubvezetést, hogy végleges döntést hozott, és nem folytatja a vezetőedzői munkát a Vasas első helyen álló NB I/B-s felnőtt csapatánál.

Csík János(70 éves): – Nagy reményekkel vállaltam újra munkát a Vasasnál, szerettem volna a fő célt elérni, hogy a csapat újra NB I-es lehessen. Ennek érdekében komoly erőfeszítéseket tettünk a szakmai stábbal és a lányokkal, a Vasas vezetése pedig a lehetőségeihez mérten a maximumot nyújtotta, hogy megteremtse a szükséges hátteret számunkra. Mostanra a saját szemszögemből mégis úgy látom, hogy ezek a feltételek nem elégségesek ahhoz, hogy feljussunk, vagy, hogy stabilan megragadjunk az élvonalban. Jelenleg anyagilag nem tudunk versenyezni az NB I-es csapatokkal, sőt még néhány NB I/B-s riválisunkkal sem. Ha fiatalabb lennék, biztos felvenném a kesztyűt, folytatnám a Vasas vezetésével együtt a közös küzdelmet, de most úgy döntöttem, hogy pihenni szeretnék. Úgy érzem, jó csapatot sikerült kialakítanunk, sok sikert kívánok nekik a jövőben!
Markovits László klubelnök: – Természetesen sajnálom a mester döntését, a Vasas és én személy szerint is csak köszönettel tartozunk neki, hogy nyugdíjas éveiből áldozott arra, hogy hozzásegítsen minket a céljaink eléréséhez. A szakmai cél továbbra sem változott, a Vasas hosszú távon stabil NB I-es csapattá szeretne válni, amelyhez a már megvalósult és folyamatban lévő infrastrukturális fejlesztések is hozzájárulhatnak. Az új vezetőedző személyéről hamarosan dönt a vezetőség.
(Vasas)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek