Csatlakozás

Csodaszép siker: A magyarok negyeddöntősök a vb-n

Bulvár

Csodaszép siker: A magyarok negyeddöntősök a vb-n

A szerbiai női kézilabda-világbajnokságon a magyar női kézilabda válogatott 28-21 arányú győzelmével a spanyolok ellen, bejutott a legjobb nyolc közé.

Siti Bea edző így látta a meccset: „Az ilyen pillanatokért élünk, erre készítettük fel a lányokat is, akik ezt nagyon jól dolgozták fel. Tegnap megbeszéltük, hogy a kukába dobjuk a rossz érzéseket. A második félidő elején jött egy holtpont, ez talán törvényszerű is volt, hiszen mi emberhátrányba kerültünk, míg a spanyoloknak nagyon kellett menniük előre. Nagyon örültem, hogy ebből a voltaképpen kalkulált hullámvölgyből jól jöttünk ki, ráadásul rövid idő után. Komoly erő jött elő a lányokból a meccsen, ezt feldolgozva kell fölépítenünk magunkat a negyeddöntőre, megfelelő motivációval. Fejben rendben leszünk a brazilok ellen!”

„Boldog vagyok, mert a végső győzelemre is esélyes csapatot győztünk le – mondta a mérkőzés után Hajdu János. – Fantasztikusan küzdöttek a lányok. A védekezéssel és a kapusteljesítménnyel nyertünk. Bevált, amit elterveztünk, az, hogy a hatodik meccsre kerülünk csúcsformába. Göröngyös volt eddig az út. Sok kritikát kaptunk, de bíztunk magunkban, ez eredményezte, hogy ezt a kitűnő spanyol válogatottat le tudtuk győzni. Nincs állandó összeállításunk, sok variációnk van több poszton is. Görbiczet kíméltük, de így is jók voltunk.”

Brazília lesz az ellenfél a negyeddöntőben- 29-23-ra verték Hollandiát -, Hajdu őket szerette volna a torna előtt, mert így legalább a hazai vereségért vissza lehet vágni.

Fotó: Mirkó István

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13