Csatlakozás

Csurgón zajlik az élet

Friss

Csurgón zajlik az élet

A múlt heti Maribor elleni összecsapásainkon több játékost is nélkülöznünk kellett, ám fizioterapeutánk szerint nincs ok aggodalomra.
Szeitl Erik betegség miatt hagyott ki pár napot, szerencsére azonban ma már a csapattársakkal együtt kezdte meg a hetet.
Hadziomerovics Gafarnak Achilles-ín gyulladása volt, de szerencsére őt sem kellett sokat nélkülöznünk.
Klemen Cehtének a nyaka, Alem Toskicnak pedig könyöke sérült meg Mariborban, ám ezen a héten már ők is teljes értékű munkát végezhetnek, utóbbi játékosnak várhatóan pénteken szedik ki a varratokat.
Borut Oslak vállműtétéből lábadozik, a szeptember 6-i kontrollig azonban könnyitett munkát végez és ha minden jól alakul, akkor a bajnokság második fordulójában akár már a pályán is láthatjuk szlovén irányítónkat.
Tegnap Kerkovits Gyula is megérkezett Csurgóra, ő nemrég a celjei U20-as Európa-bajnokságon szerepelt, majd azt követően egy rövid pihenőt kapott Bencze József vezetőedzőtől.

Csapatunk pénteken Novo Mestoba utazik, ahol pénteken a fehérorosz ezüstérmes – tavaly EHF-kupa csoportkörös – SKA Minszk csapatával játszik a négycsapatos felkészülési tornán.

(Csurgó)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Vissza Franciaországba

Szerző 2019-03-15

Átigazolási hírek

Erősít a Siófok

Szerző 2019-03-13

Átigazolási hírek

Termány Rita elhagyja az MTK-t

Szerző 2019-03-10