Csatlakozás

DÖNTŐ: Győr-Bucurest

Friss

DÖNTŐ: Győr-Bucurest

FINAL 4.
elődöntők:
Győri Audi ETO KC–Buducsnoszt Podgorica (montenegrói) 21–20 (11–8)
Papp László Sportaréna, 6000 néző. V: Brkic, Jusufhodzic (osztrákok)
Győr: GRIMSBÖ – Orbán A, GROOT 4, Kovacsics 2, LÖKE 4,AMORIM 3, Hársfalvi 1. Cs: Kiss É. (kapus), Broch 1, Görbicz 1, Alstad, Knedliková 1, Sulland 4 (4). Edző: Ambros Martín
Podgorica: ZDERIC – R. Petrovics 2 (2), K. Bulatovics 4 (1), Byzdra, Cvijics, NEAGU 6, Mehmedovics 2. Cs: Nenezics (kapus), KNEZSEVICS 4, Ramuszovics, B. Pavicsevics 1, Jaukovics 1, Irman. Edző: Dragan Adzsics
Kiállítások: 8, ill. 8 perc.Hétméteresek: 5/4, ill. 3/3

CSM Bucuresti(román)–Vardar Szkopje (macedón) 27–21 (14–9)
Papp László Budapest Sportaréna, 7000 néző. V: Brehmer, Skowronek (lengyelek)
Ld.:A. RODRIGUES 5 L. JÖRGENSEN 4, Bradeanu 4 (1), Manea 4, GULLDÉN 4 (1).ill.LEKICS 6 (1),Dembélé 4.

A Women’s EHF Final4 elődöntőjében a Győri Audi ETO KC csapatának a montenegrói Buducnost együttesével kell összemérnie tudását. A nehéz kezdés ellenére a győri játékosok bizonyultak jobbanak, egy góllal megnyerték a mérkőzést. Dőntőt játszhat az Győri Audi ETO!
Mindkét együttes nagy megilletődöttséggel kezdte a mérkőzést, kóstolgatta egymást mindkét társaság, a mérkőzés öt sárgalap kiosztásával kezdődött. Az első győri gólra hat percet kellett várnia a nagyon lelkes magyar közönségnek. Az első negyed órában mindösszesen hat gól esett a találkozón, fele-fele arányban a két csapat között. Ezt követően azonban a győri játékosok eggyel nagyobb sebességbe kapcsoltak, és többször átvették a vezetést, sőt kettővel is elmentek a podgoricaiaktól. Az Audi ETO védekezése ezzel együtt feljavult, a nyitott és a zárt védelem is jól működött Amoriméknak. Ennek következtében több gyors ellentámadásból tudott értékes lenni a Győr. A Buducnost védelmén sorra megtalálták a rést a rába-partiak, és Lökét is többször meg tudták játszani Grooték. A játékvezetők nem engedtek a montenegrói agresszivitásnak, három alkalommal is emberelőnybe került az Audi ETO. A magyar csapat hamarabb tudott felszabadultan játszani, ami a félidei eredményben is meglátszik, három gólos előnnyel, 8-11-es állással kísérhette csapatát az öltözőbe Ambros Martín.

A második félidő elején a győriek az öltözőben maradtak néhány percig, aminek következtében a három gólos hátrányát le is faragta az ellenfél. Aztán kapcsoltak az Ambros-tanítványok, és ismét magukhoz ragadták a vezetést. A védekezés kőkeményen működött, a montenegrói nehézbombázók lövőkedvét sorra elvették, és hírhedt beállójuk, Cvijic egyetlen gólt sem tudott szerezni, viszont kétszer küldték ki kétpercre a játékvezetők. Egy alkalommal kettős emberhátrányban kellett harcolniuk Lökeéknek, de góllal örvendeztették meg a szurkolókat még ilyen szorult helyzetben is. Az utolsó húsz percben nem tudott kiegyenlíteni a Podgorica, nagyon küzdelmes, harcos találkozón a győri lányok idegei, akarása kerekedett felül a mai mérkőzésen. A győri csapat gólszerzői Löke, Sulland és Groot mindannyian 4 gólt lőttek, Amorim 3, Kovacsics 2, Knedlikova, Hársfalvi, Görbicz és Broch egyszer voltak eredményesek. Egy gólos különbséggel megnyerte a Győri Audi ETO KC a Final4 elődöntőt, ami azt jelenti, hogy a Bukaresttel játszhatja a dőntőt.

(Győr)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13