Csatlakozás

Drótok tartják Görbicz ujját

Bulvár

Drótok tartják Görbicz ujját

Kirobbanó erőben van Görbicz Anita, a BL-győztes Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának kapitánya, ebből azonban ujjtörése miatt az együttese nem profitál a Fradi ellen.

Az alapozás során a volt dán kommandós, Lars Christiansen tartott kiképzést a BL-aranyérmes győri lányoknak. A kerékpározásból, futásból, labdás célba dobásból álló háromtusa eléggé megerőltetőnek számított.

 

– Ráadásul ha valaki nem talált célba, futó büntetőkörrel számolhatott – emlékezett Görbicz, aki életében nem volt ilyen jó kondícióban, mint most.

Javasolta is Ambros Martín edzőnek, hogy az ­ex­kommandóssal tartsák a kapcsolatot. S bár vasárnap előnyös lenne az ETO számára, ha Anita irányítaná a győriek csapatjátékát a Fradi elleni ­örök­rang­adón a Népligetben, ez elmarad. A klasszis ­ugyan­is múlt vasárnap a győri torna döntőjében megsérült, bal keze gyűrűsujja szilánkosan eltört.

 

– Ha nem is ez pályafutásom legkomolyabb sérülése, de pokolian fáj, a tegnapi sajtóértekezletre tartva nem mertem kocsit vezetni, fájdalomcsillapítót szedek – újságolta Görbicz, aki azt hitte, csak kiugrott az ujja, de kiderült, komolyabb a baj.

A szülei vitték a győri Petz Aladár kórházba, ahol megműtötték. Szeptember végén távolítják el az ujjcsontját rögzítő három acéldrótot és csavart, s ha minden jól megy, októberben már BL-meccsen léphet pályára.

Forrás: www.borsonline.hu

Fotó: Fejér Bálint

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek