Csatlakozás

Dushebajev latolgatásai

Férfi kézilabda

Dushebajev latolgatásai

Bár a magyar férfi kézilabda-válogatott három vereséggel zárta a hétvégi spanyol tornát, Talant Dushebajev, a csapat szövetségi kapitánya nincs elkeseredve. Úgy véli, kevés volt az idő a felkészülésre, ehhez képest nem ítéli rossznak a fiúk játékát. Bár nyilván nem örül a végeredménynek, úgy érzi, az nem csak a játékosok számlájára írható, hanem az ő mulasztása is benne van. Nem volt elég idő tréningezni, aminek köszönhetően volt mérkőzés, ahol egyszerűen a végét már nem bírták szuflával a csapattagok. Emellett a koncentráció hiányát is felhozza okként és rávilágít arra, hogy bizony van különbség veszprémi, szegedi és más játékosok között.
Minden jelenlegi kudarc ellenére a kapitány úgy érzi, befogadta őt a válogatott, egyre javul a munkakapcsolata a csapattal, megértik, elfogadják egymást mind szakmailag, mind emberileg. A csapat szó januárban húsz főt jelentett, Dushebajev azonban további öt játékosra is számít, majd hozzáteszi, a keret kapuja nyitva áll, ki- és bejárás megtörténhet. A szakember szerint legfontosabb most az Európa-bajnoki, majd az olimpiai kvalifikáció.

Fotó: www.nepszava.hu

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi kézilabda

 • Férfi EB

  Férfi EB

  Szerző

  Gulyás István a férfi válogatott szövetségi kapitánya a következő játékosokat nevezte a január 9. és 26....

 • Férfi BL

  Sikerek a Bl-ben

  Szerző

  Férfiak, Bajnokok ligája,Csoportkőr 10. Forduló A-csoport: Mol-Pick Szeged–PPD Zagreb (horvát) 33–23 (14–7).B-csoport:RK Vardar(északmacedón)–Telekom Veszprém 29–38 (15–22)...

 • Férfi kézilabda

  Hosszú kihagyás vár francia irányítónkra

  Szerző

  Kentin Mahe(28 éves, 63 szoros francia válogatott) szeptember óta kinlódott a bal térdével. A kétszeres világbajnok...

 • Christian Zeitz Christian Zeitz

  Férfi kézilabda

  Műtét előtt

  Szerző

  Christian Zeitz (39 éves, Eb és Vb győztes) volt német válogatott, aki Veszprémben is játszott, szem...

 • A bajnokok ligájában a hétvégén mindkét magyar csapat pályára lépett. A Veszprém szombaton Fehéroroszországban játszott és végre nyertek idegenben.A sikerhez Cupara kapus teljesitménye fontos volt. A bajnokok ligájában a hétvégén mindkét magyar csapat pályára lépett. A Veszprém szombaton Fehéroroszországban játszott és végre nyertek idegenben.A sikerhez Cupara kapus teljesitménye fontos volt.

  Férfi BL

  Magabiztos győzelmek

  Szerző

  A bajnokok ligájában a hétvégén mindkét magyar csapat pályára lépett. A Veszprém szombaton Fehéroroszországban játszott és...

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Borsos Tamás visszatér Csurgóra

Szerző 2019-11-27

Átigazolási hírek

Klubcsere?

Szerző 2019-11-17

Átigazolási hírek

Merre tart Karabatic?

Szerző 2019-10-09