Csatlakozás

Eklemovics Nikola Veszprémben az új sportigazgató

Friss

Eklemovics Nikola Veszprémben az új sportigazgató

A Veszprém Handball Zrt. június 15-től Eklemovics Nikolát (38 éves,32 szeres magyar válogatott,1999-2004 között Szegeden, 2004-2011 között Veszprémben játszott.2004 és 2011 között hat magyar bajnokságot és öt Magyar Kupát nyert a Veszprémmel és tagja volt a 2008-as KEK-győztes együttesnek is) nevezte ki a társaság sportigazgatójának.

Az egykori klasszis kézilabdázó feladatkörébe tartozik a felnőtt csapat szakmai munkájának felügyelete, tovább az utánpótlás korosztályok szakmai munkájának felügyelete is. A sportigazgató feladata – többek között – a Társaság menedzsmentjének döntéselőkészítése, másrészt a csapatok szakmai munkájának elősegítése is. Eddig a Veszprém Handball Zrt. nem rendelkezett sportigazgatói státusszal, azonban a Társaság ezzel is elő kívánja segíteni a csapat minél sikeresebb működését, és egy minden tekintetben professzionális szakmai háttér megeremtését, amely segíti az edzői kar, a játékosok és az utánpótlás korosztályok szakmai munkáját is.

A sportigazgatói megbízást indokolja az is, hogy a következő szezon minden eddiginél nagyobb terhet ró a Telekom Veszprémre, miután a felnőtt csapat résztvevője lesz a Magyar Bajnokság teljes sorozatának, a SEHA Ligának és a Bajnokok Ligája versenysorozatának is. Mindemellett várhatóan a Telekom Veszprém fogja adni a legtöbb játékost abba a válogatottba, amely 2017-ben részt vesz a franciaországi világbajnokságon is.

A sportigazgató kinevezése nem érinti Xavi Sabate vezető edző munkáját, illetve munkakörét. Sabate mesterrel a Veszprém Handball Zrt. érvényes szerződéssel rendelkezik, és munkájára a továbbiakban is vezető edzőként számít.
(Veszprém)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.24. szombat

Szerző 2018-02-24

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Jól sikerült bemutatkozás

Szerző 2018-02-22
Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13