Csatlakozás

„Elégedett vagyok minden játékosom teljesítményével”

Friss

„Elégedett vagyok minden játékosom teljesítményével”

Interjú Xavi Sabaté mesterrel az edzőtábort követően. Az edzőtábornak vége, a fiúk 3 edzésen vettek részt naponta. Mi a véleménye a fizikai kondíciójukról illetve összességében, mik a tapasztalatai?

Rendkívül elégedett vagyok minden játékosom teljesítményével. Igazi csapatként dolgoztak együtt, sőt, megmutatták, hogy az új szezont még jobban várják, még éhesebbek, mint a tavaly ilyenkor. Az edzések nagyon magas szinten zajlottak, megterhelőek voltak, de azt hiszem, hogy mindannyian tudják, mennyire fontos volt a felkészülés szempontjából ez a hét. Összességében teljesen elégedett és büszke vagyok az egész csapatra.
Mondana pár szót az új játékosokról, beleértve a fiatalokat is?
Teljes mértékben kielégítően dolgoztak, mindent megtettek, hogy beilleszkedjenek a rendszerbe. Természetesen, türelmesnek kell lennünk, hiszen egyáltalán nem egyszerű beleszokni egy teljesen új szisztémába, új csapatba, játékstílusba. Mindezek ellenére azonban biztos vagyok benne, hogy értékes tagjai lesznek a csapatnak.

Szombaton lényegében elkezdődik az új szezon, egy felkészülési mérkőzéssel a Dinamo Bukarest ellen. Mik az elvárásai erre nézve?
Valóban, egy felkészülési mérkőzés elé nézünk, ahol a játékosoknak lehetősége nyílik a további fejlődésre, kicsit folytatva még a felkészülési időszakot, mert úgy gondolom, hogy a felkészülés most a legfontosabb feladatunk. Emellett persze oda kell figyelnünk az eredményre is. Szeretnék esélyt adni minden játékosomnak, hogy mindenki megmutathassa, meddig jutott az elmúlt napokban, annál is inkább, mert jövő héten már egy hivatalos mérkőzés vár ránk. Emellett úgy gondolom, hogy ez a meccs kiváló alkalom lesz arra is, hogy újra találkozzunk szurkolóinkkal, és együtt kezdhessük el az új szezont. Számunkra ugyanis az egyik legfontosabb feladat mindig az, hogy megmutassuk, érdemesek vagyunk erre a hihetetlen támogatásra.
(Veszprém)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Lele Ákos Orosházán folytatja

Szerző 2018-05-18

Átigazolási hírek

Varsandán Milán újra Gyöngyösön

Szerző 2018-05-18