Csatlakozás

Elkezdődik a Bajnokok Ligája csoportköre

Friss

Elkezdődik a Bajnokok Ligája csoportköre

Újraindul a BL sorozat, az első ellenfél egy régi jó ismerős lesz. A Celjével minden évben többször találkozunk. Tavaly a SEHA Ligában csaptunk össze kétszer, és már idén is összefutottunk az augusztusi Handball City Festival felkészülési tornánkon. A SEHA Liga első fordulójában, tavaly szeptember 3-án idegenben győztük le őket 34:29-re. A visszavágón, Veszprémben 32:25 lett a végeredmény, szintén a mi javunkra. A saját rendezésű tornán a bronz meccset játszottuk egymás ellen, és ezúttal is mi nyertünk 29:27-re. Európai kupasorozatban összesen 12 alkalommal csaptunk össze, amiből 10 győzelmet szereztünk és egyszer kaptunk csak ki. Ezen kívül még egy döntetlen született.

A tavalyi Bajnokok Ligája idényben nem sikerült a szép szereplés ellenfelünknek, hiszen a B csoport 7. helyén végeztek, ami azt jelentette, hogy nem jutottak tovább a legjobb 16 közé. Csakúgy, mint az elmúlt 4 évben sem. Három győzelem, három döntetlen és 8 vereség volt a mérlegük a mögöttünk hagyott idényben.

A szlovén bajnok idén is a SEHA Ligában szorgoskodik évközben, hogy majd a rájátszásra bekapcsolódjon hazája bajnokságába. Már 3 mérkőzésen túl is vannak a délkelet-európai kézilabda bajnokságban. A nyitófordulóban legyőzték a Gorenje Velenje csapatát a szlovén rangadón, azután viszont kikaptak a Meshkov Breszttől. A legutóbbi fordulóban 1 góllal múlták felül a Tatran Presov együttesét. Így három meccsből 2 győzelem és 1 vereség a mérlegük.
Érkezett az új szezonra hozzájuk Igor Anic, Branko Vujovic, Daniel Dujshebaev, Jan Jurecic, Aljaz Panjtar, Luka Mitrovic, valamint az ifjúsági csapatból Domen Makuc és Gregor Ocvirk. A távozók között viszont olyan nagy nevek szerepelnek, mint Blaz Janc, Miha Zarabec, vagy éppen Luka Zvizej.

Az „Építők” Orosházán játszott legutóbb magyar bajnoki mérkőzést. A végeredmény 21:40 lett a mi javunkra.

A Telekom Veszprémet közel 1300 szurkolója kíséri el Szlovéniába, hogy a Zlatorog Arénában buzdíthassa a csapatot.
(Veszprém)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Lele Ákos Orosházán folytatja

Szerző 2018-05-18

Átigazolási hírek

Varsandán Milán újra Gyöngyösön

Szerző 2018-05-18