Csatlakozás

Először itthon a Matics-csapat

Grundfos Tatabanya

Friss

Először itthon a Matics-csapat

Szombaton, 18 órától a Gyöngyös ellen először játszik hazai környezetben a Matic-legénység. Még csak a második fordulóban járunk, de már a harmadik mérkőzésére készül a Tatabánya. Ez úgy jöhetett össze, hogy a Veszprém kérésére, a 7. fordulóból előrehozott mérkőzéssel kezdtük a szezont. Aztán, kis híján a Tisza partján meglepetést okozott a Matic-csapat. Szombaton, a Gyöngyös ellen viszont az lenne a meglepetés, ha nem nyernének a kék-fehérek.
Bár Matke felhívta a figyelmet arra, hogy a Debre Viktor együttese otthon legyűrte a dobogóra pályázó Balatonfüredet, azaz nem lehet őket sem fél vállról venni. Minden esetre lesz egy kis pikantériája a meccsnek, hiszen Viktor hat évig irányította a kék-fehéreket, ám most ellenfélként tér vissza…

– A fürediek legyőzésével a gyöngyösiek bizonyították, hogy oda kell figyelni rájuk – emelte ki Matke. – Mi egész héten becsülettel edzettünk. Úgy gondolom, mindenre felkészültünk, és egyértelműen győzni szeretnénk. Szerintem, nálunk több a minőségi játékos, erősebb a csapatunk. A hétvégén jól kell védekeznünk, és fokozatosan „felépíteni” a mérkőzést. Ígérem, ha fegyelmezettek leszünk, az meglátszik majd a mérkőzés végeredményén is.

A Tatabányában a junior válogatottnál megsérült Juhász Ádámra, valamint a továbbra is betegeskedő Székely Márton kapusra nem számíthat Matic Vladan.

– A találkozó esélyese egyértelműen a hazai együttes. Elnézve a tatabányaiak játékát, brutálisan erős csapatot hoztak össze – jegyezte meg Debre Viktor. – A mi gárdánk is javult minőségében, de azt tudomásul kell venni, hogy a két társaság más és más célokért küzd a bajnokságban. Nem adjuk fel persze a meccset, de ha egy jót tudunk játszani, már elégedett leszek.

(Tatabánya)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Új játékos az ősztől Kisvárdán

Szerző 2018-04-10

Átigazolási hírek

Alem Toskic aláírt, Csurgóra

Szerző 2018-04-10

Átigazolási hírek

Beállósok keringője

Szerző 2018-04-05