Csatlakozás

Fehéroroszország kipipálva

Bulvár

Fehéroroszország kipipálva

A magyar férfi-kézilabda válogatott győzelemmel folytatta a Gyöngyösön zajló Provident-kupát, Fehéroroszországot győzték le három góllal.

A Mocsai vezette csapat a második félidő elejére nyolc góllal is elhúzott, majd a fehéroroszok felzárkóztak két gólig.

Az utolsó tíz percben azonban a sok gól ellenére nem változott érdemben a különbség, így a végén 31-28-ra Mocsai Lajos csapata nyert.

Mocsai csapatából Császár Gábor volt a legeredményesebb nyolc góllal, ám a Pick Szeged jobbátlövője, Ancsin Gábor sem maradt el tőle sokkal, a szegedi közönségkedvenc hét góllal zárta az összecsapást. Zubai Szabolcs a csehek elleni meccset követően ismét két gólt szerzett, Ilyés Ferenc és Vadkerti Attila ezúttal nem volt eredményes. A szegedi kapusok ismét kitettek magukért, Mikler és Tatai is több bravúrt mutatott be az összecsapás során.

Mocsai Lajos, szövetségi kapitány: „Ez egy felkészülési torna, ezt látni kell. Természetesen fontos a jó eredmény, de bizonyos dolgokat mindenképppen gyakorolnunk kell még akkor is, ha ez a teljesítmény rovására megy. Szerencsére az előző napohoz képest ma előrébb tudtunk lépni. Három-négy játékosunk lassan visszaépül a csapatba. A játékban nagyobb stabilitást tudtunk teremteni, védekezésben jobb volt a játékosok közötti kommunikáció és ennek meg is lett az eredménye.”

Eredmény, 2. forduló:

Magyarország-Fehéroroszország 31-28 (17-11)

A játéknap másik mérkőzését 15.15-től játssza Csehország és Lengyelország.

A pénteki eredmények

Csehország-Magyarország 29-28 (15-13)

Fehéroroszország-Lengyelország 29-28 (13-16)

A vasárnapi program:

Fehéroroszország-Csehország 10.45

Magyarország-Lengyelország 13.00

A magyar válogatott a spanyolokkal, az izlandiakkal és a norvégokkal játszik majd egy csoportban a jövő vasárnap kezdődő Európa-bajnokságon.

Fotó: www.hotdog.hu

Tovább

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

FTC: váltás a jobb átlövő poszton

Szerző 2018-03-07

Átigazolási hírek

Mariama Signaté jövőre is Érden

Szerző 2018-03-07