Csatlakozás

Felkészülési összegző

Friss

Felkészülési összegző

Július elején új korszak virradt klubunk életében, avagy megkezdődött a Balaton-partján a Tor-túra, új norvég edzőnk a Larviktól érkező Tor Odvar Moen regnálása. A csapat július 16-án kezdte meg a felkészülést, a keretben öt új játékossal. Idő közben az is eldőlt, hogy a kapusedzői pozíciót klubunk korábbi kiválósága Pastrovics Melinda tölti be az új szezonban, valamint Mazák-Németh Csilla anyai örömök elé néz, így egy időre a partvonalon kívülre szorul.
A fizikális és kondicionális tesztek után egyenesbe fordult a felkészülés, kemény alapozás és rengeteg edzés várt a lányokra. A keret augusztus elején lett teljes, amikor több játékos visszatért a válogatottból. Csapatunk a felkészülés során hat előkészületi mérkőzést játszott jobbnál jobb csapatok ellenében. Vendégül láttuk a norvég rekordbajnok Larvik, valamint a tavaly EHF-kupa döntős, és regnáló norvég bajnok Vipers Kristiansand együttesét. Ezeken a mondhatni „oda-visszavágós” párharcokon egy-egy győzelem és vereség volt a Tor-tanítványok mérlege. A nívós északi ellenfelek közé ékelődött a magyar bajnok és BL-győztes Győri Audi ETO elleni meccs, mely roppant sok tanulságot hordozott magában. Valamint találkoztunk azzal a Váccal is, amely októberben ellenfelünk lehet az EHF-kupában, amennyiben az első körben veszi az izraeli akadályt.
Az előszezon mérkőzései összecsiszolták a csapatot, és rámutattak az egyes hiányosságokra, melyeken a folytatásban javítanunk kell. A Győr, valamint a Larvik elleni első meccsen történő ellentétes félidők figyelmeztető jelleggel hatottak, egyszerre hordozták magukban a kvalitást és rávilágítottak a hibákra.

Az előszezon során kisebb sérülést szedett össze Simone Böhme, Gabriela Perianu, és Camilla Aoustin, valamint műtét után lábadozik klubunk szélsője Such Nelli, aki még az előző szezon hajrájában szenvedett súlyos sérülést.

Szombaton a DVSC ellen kezdjük meg a 2018/19-es bajnoki kiírást hazai környezetben a Kiss Szilárd Sportcsarnokban.

(Siófok)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Vissza Gyöngyösre

Szerző 2019-06-27

Átigazolási hírek

Világbajnok érkezett Siófokra

Szerző 2019-06-27

Átigazolási hírek

Új színekben

Szerző 2019-06-10