Csatlakozás

Férfi kézi: a Kiel nem fogadta el a Veszprém első ajánlatát

Bulvár

Férfi kézi: a Kiel nem fogadta el a Veszprém első ajánlatát

Klaus Elwardt, a THW Kiel férfi kézilabdacsapatának menedzsere megerősítette, megkapták az MKB Veszprém első ajánlatát Christian Zeitzért, de elutasították azt.

 

Mint ismert, Zeitz 2014-től aláírt három évre a Veszprémhez, de a magyar csapat szeretné, ha már idén nyáron csatlakozna hozzájuk a jobbátlövő.

„Történt előrelépés az ügyben. Megkaptuk az első ajánlatot, amit nem tudtunk elfogadni. Ha nem egyezünk meg, Zeitz kitölti nálunk a szerződését” – nyilatkozta Elwardt, aki nem akarta kommentálni azt az értesülést, hogy közös megegyezéssel szüntetnék meg Zeitz még egy évig érvényes kontraktusát. A németek úgy számolnak, hogy hamarosan újabb ajánlat érkezik a Veszprémtől.

Zeitz távozásával Marko Vujin egyedül maradna a jobbátlövő posztján, így már azt találgatják, kit igazolhat helyére a Kiel. Felmerült Kim Andersson visszahozatala, akit azonban szerződés köt a KIF Koldinghoz. Szintén szóba hozták a Hamburgtól távozó Marcin Lijewskit is a klubbal, a lengyel játékossal kapcsolatban viszont az jelent meg a közelmúltban, hogy visszatérne hazájába.

Forrás: www.nemzetisport.hu

Fotó: www.spox.com

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek