Csatlakozás

Férfi kézi: Az idény második felében már vártam a végét – Császár

Bulvár

Férfi kézi: Az idény második felében már vártam a végét – Császár

Császár Gábor, az MKB Veszprémtől a PSG férfi kézilabdacsapatához igazoló irányító új klubjának adott interjújában elmondta, a magyar bajnoknál az idény második felében már nem volt ott fejben, és ekkor már a szezon végét várta. Örül neki, hogy megkapta a lehetőséget a párizsi klubnál, amellyel a francia bajnokság és kupa mellett a Bajnokok Ligájában is maradandót alkotna.

 

„Érdekes szezon van mögöttem, az olimpia után sérüléssel bajlódtam, miközben a Veszprémben az új edző egy új stílust kezdett el meghonosítani. Keményen dolgoztam, hogy a legjobbamat nyújtsam a pályán, az idény második felére már rendben voltam. Amikor eldöntöttem, hogy a PSG-nél folytatom, amelynél jobban nem is választhattam volna, kevesebb lehetőséget kaptam, és nehéz helyzetbe kerültem. A szurkolók is keményebbek voltak velem. Próbáltam jól teljesíteni, de nem volt tiszta a fejem, nem tudtam csak a kézilabdára koncentrálni és már vártam a nyarat” – mondta Császár Gábor a klubnak adott videonterjújában.

„Nem egyszerű egyik pillanatról a másikra egy nagy klubot felépíteni, mert attól még, hogy valakinek megvannak a szükséges forrásai, az még nem garantálja, hogy mindent meg fog nyerni. Jól ismerem az edzőt, a Chambéryben már dolgoztunk együtt, tudom, hogy mindent megtesz a csapat sikeréért. Szerencsém is van, mert ha nem ismertük volna egymást, talán nem kapom meg a lehetőséget, hogy a PSG-be igazoljak. A társakat még csak ellenfélként ismerem, minden pozícióban a világ legjobbjai szerepelnek. Reális célkitűzés lehet, hogy ott legyünk a BL-ben a Final Fourban. Szeretnék francia bajnok és kupagyőztes is lenni, a BL-ben pedig megízlelni a siker ízét. Optimistán várom a szezont” – tette hozzá a magyar válogatott irányító.

Forrás: www.nemzetisport.hu

Fotó: www.mno.hu

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13