Csatlakozás

Férfi kézi: az MVM is veszprémi névadó szponzor lesz – sajtóhír

Bulvár

Férfi kézi: az MVM is veszprémi névadó szponzor lesz – sajtóhír

A Veszprém megyei Napló információi szerint a Magyar Villamos Művek Zártkörűen Működő Részvénytársaság (MVM Zrt.) lehet az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának egyik új támogatója.

A társaságcsoport megerősítette a hírt – olvasható a veol.hu-n. A veszprémi csapat az elmúlt időszakban több szponzorával hosszabbított, és támogatói körét új cégekkel is bővíteni tudta, a cikk szerint pedig a városban az elmúlt napokban szárnyra kapott híresztelések szerint a „nagy hal” még várat magára, és ez az MVM Zrt. lehet.

A Napló megkereste a klub vezetőségét, amely azonban hivatalosan nem kívánt az információra reagálni, mondván: több tárgyalás van folyamatban. Az ugyanakkor kiszivárgott: a tervek szerint még a 2013–2014-es idény kezdete előtt hivatalos bejelentést tartanak szponzorációs ügyben.

A Napló megkereste a cégcsoportot is, amelytől elektronikus levélben az információkat megerősítő választ kaptak.

„A 2013–2014-es szezontól az MVM Magyar Villamos Művek Zrt., integrált nemzeti energetikai társaságcsoport is névadó szponzora a veszprémi kézilabdaklubnak, így az ősztől MKB-MVM Veszprém néven szerepel Magyarország legeredményesebb férfi kézilabdacsapata. Az együttműködés részleteit a klub, az MKB Bank Zrt. és az MVM Magyar Villamos Művek Zrt., mint névadó szponzorok közös szezonindító sajtótájékoztatón közöljük majd” – szól a tájékoztatás.

Forrás: www.nemzetisport.hu

Fotó: www.nemzetisport.hu

Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek