Csatlakozás

Férfi kézi BL: vállalja a rendezés szigorú feltételeit a Szeged

Bulvár

Férfi kézi BL: vállalja a rendezés szigorú feltételeit a Szeged

Vállalja a szigorú feltételeket, és pályázik a 2013. augusztus 31. és szeptember 1. között rendezendő Bajnokok Ligája-selejtezőkör házigazda-szerepkörére a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata.

Mint ismert, a szabadkártyás csoport augusztus 31. játéknapján a Pick Szeged a macedón Metalurg Szkopje, míg a lengyel Wisla Plock a francia Montpellier ellen lép pályára. A győztesek a fináléba jutnak, amelyet szeptember elsején rendeznek. A wild card torna első helyezettje a BL-főtáblán folytathatja szereplését.

Az EHF pályázat feltételrendszere komoly szervezési és anyagi terhet ró a vendéglátó klubra. A mérkőzések időpontjára, helyszínére, biztosítására, a tv-közvetítésre, a marketingjogokra vonatkozó előírásokat a nemzetközi vérkeringésbe mintegy 35 éve bekapcsolódó Pick Szeged együttese már jól ismeri. A korábbi évek hagyományaitól eltérően, ezúttal a rendező klubot terheli a csapatok és az EHF-delegáció összes költsége.

Az EHF-hez benyújtott pályázatban a Pick a Bajnokok Ligája-mérkőzések rendezésében szerzett korábbi tapasztalatait, a szegedi aréna különleges atmoszféráját, valamint a város turisztikai sokszínűségét hangsúlyozza.

A pályázatot 2013. július 10-ig kell benyújtani az EHF versenybizottságának. Arról, hogy végül a lengyel élcsapat, a francia együttes, a macedón főváros második számú csapata vagy éppen a Tisza-parti klub rendezheti a BL-selejtezőkört, később döntenek.

Forrás: www.nemzetisport.hu

Fotó: www.sportfm.hu

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek