Csatlakozás

Férfi kézi Eb: bekerülünk-e a legjobb nyolcba?

Bulvár

Férfi kézi Eb: bekerülünk-e a legjobb nyolcba?

A magyar férfi kézilabda-válogatottnak minden erejét össze kell szednie a dániai Eb-n, ha a hőn áhított legjobb nyolc közé jutást szeretné célként elérni – közölte Mocsai Lajos a legutóbbi sajtótájékoztatón. Ugyanitt szóba került Karl Erik Böhn utódjának kérdése is, mivel orvosai a volt kapitányt gyógyíthatatlannak nyilvánították.
Mocsai elmondta, hogy a nyolc közé jutás igen magas célkitűzés, már csak amiatt is, mert a világbajnok mellett két skandináv gárda is lesz a csoportban. A kapitány a csapatot tíz különböző klubból kovácsolta össze, túlnyomórészt szegediek játszanak majd, a csapatkapitány Ilyés Ferenc lesz. Ilyés fontosnak tartotta elmondani, hogy a játékosok teljes erőbedobással fognak igyekezni Nagy László nélkül is megoldani a tornát, és egyben megállapodtak arról, hogy ettől kezdve a témával többet nem foglalkoznak.
A magyar válogatott vasárnap 18. 15-kor kezdi meg szereplését a spanyolok elleni összecsapással. Az m1 és a Nemzeti Sport Online szöveges formában fogja nyomon követni az eseményeket.
Fotó: www.sportfm.hu

Tovább

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek