Csatlakozás

Férfi kézi: Karabatic szerint egyelőre még Neymar előtt jár

Bulvár

Férfi kézi: Karabatic szerint egyelőre még Neymar előtt jár

Hétfőn a Barcelona férfi kézilabdacsapata is megkezdte a felkészülést az új idényre, amelyben nem meglepő módon minden fronton szeretne a csúcsra érni. Először húzott szerelést a két friss szerzemény, Kiril Lazarov és Nikola Karabatic. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok francia klasszis szerint egyelőre nincs értelme a Neymarral való összevetésének.

„Már vártam a felkészülés kezdetét. Eddig mindig ellenfélként találkoztam a Barcelonával, de most volt lehetőségem ide igazolni. A szememben a Barca a legjobb klub a világon. Együtt lenni ezekkel a kiváló játékosokkal, és tudni, hogy lehetőségünk van mindent megnyerni, igazán nagy motivációt jelent a számomra” – mondta a Mundo Deportivónak Karabatic, akit sokan összevetnek a katalán klub másik nagy nyári igazolásával, a focistákhoz érkezett Neymarral.

„Nincs értelme összevetni a labdarúgást és a kézilabdát. A foci egy vallás a spanyoloknál, és a Barcelona jelent mindent. Ha a focistáknak jól megy, az nekünk is jó. Örülök, hogy az emberek Neymarral vagy más sztárokkal hasonlítanak össze, de én nyertem már néhány címet. Majd ha Neymar is nyer egy-két világbajnokságot, visszatérhetünk a témára” – mondta nevetve a klasszis átlövő.

Az Atlético Madrid megszűnésével a Barcelonának spanyol fronton nem igazán lesz ellenfele, így koncentrálhat a Bajnokok Ligájára.

Forrás: www.nemzetisport.hu

Fotó: www.topliga.hu

Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek