Csatlakozás

Férfi kézi: két meccset játszik ma Ehingenben a Veszprém

Bulvár

Férfi kézi: két meccset játszik ma Ehingenben a Veszprém

A hétvégén a Sparkassen-kupa elnevezésű nemzetközi felkészülési tornán szerepel az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata, amely az első napon a CO Zagrebbel és a Kielcével találkozik, de a vasárnapi helyosztókon akár Császár Gábor új klubjával, a PSG-vel is összekerülhet.

 

A PSG-n (amelybe az augusztus 29.–szeptember 1. közötti, EuroTournoi 2013 elnevezésű felkészülési tornán is belefuthat a Veszprém), a Zagreben és az előző Bajnokok Ligája-kiírás bronzérmesén, a Kielcén kívül a Berlin és a Thun lép fel Ehingenben. A selejtezőre kényszerülő berlinieket leszámítva egytől egyig olyan csapatok, amelyek ott vannak a BL főtábláján, azaz Carlos Ortega príma ellenfelekkel szemben próbálhatja ki azokat az elemeket, amelyek ősszel a tétmeccseken is meghatározhatják a Veszprém játékát. Nem mellesleg az ilyen találkozók a két új szerzemény, a szerb átlövő Momir Ilics és a spanyol irányító-átlövő Carlos Ruesga beilleszkedését is meggyorsítják a játékkapcsolatokba. Bár Iváncsik Gergőt hallva e téren amúgy sincs sok probléma.

„A felkészülés eddigi tapasztalatai alapján látszik, hogy Momir Ilics és Carlos Ruesga érkezésével nagyot javulhat a csapat játéka a támadások terén. Jobb, hogy a Zagreb ellen kezdünk a németországi tornán, mert valamivel gyengébb csapat, mint a Kielce” – mondta Carlos Ortega, a Veszprém vezetőedzője.

FÉRFI KÉZILABDA FELKÉSZÜLÉSI TORNA
SPARKASSEN-KUPA 2013, EHINGEN
A-csoport:
KS Vive Targi Kielce (lengyel), RK Croatia Osiguranje Zagreb (horvát), MKB-MVM Veszprém KC
B-csoport: Füchse Berlin (német), Wacker Thun (svájci), Paris Saint-Germain Handball (francia)

AUGUSZTUS 17.
10.45: VESZPRÉM–Zagreb
12.35: Berlin–Thun
14.55: Zagreb–Kielce
16.45: Thun–PSG
19.05: Kielce–VESZPRÉM
20.55: PSG–Berlin
AUGUSZTUS 18.
12.15: helyosztók

A VESZPRÉMI KERET NÉMETORSZÁGBAN
Kapusok
: Mirko Alilovic, Fazekas Nándor
Mezőnyjátékosok Iman Dzsamali, Gulyás Péter, Momir Ilics, Iváncsik Gergő, Iváncsik Tamás, Alireza Muszavi, Nagy László, Chema Rodríguez, Carlos Ruesga, Renato Sulic, Mirsad Terzic, Schuch Timuzsin, Cristian Ugalde

Forrás: www.nemzetisport.hu

Fotó: www.sport.hir24.hu

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek