Csatlakozás

Férfi kézi: Pastornak a sorsdöntő BL-selejtező a legfontosabb

Bulvár

Férfi kézi: Pastornak a sorsdöntő BL-selejtező a legfontosabb

Szerdán megérkezett a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Szerbiába. Az új tréner, Juan Carlos Pastor folytatja a hagyományt: Kopaonikban, a nemzeti parkban, magaslaton tart erőnléti felkészítést a 18 tagú keretnek. Az együttes augusztus 3-án tér haza, majd 7-én az RN Löwen vendégeként Németországban játszik edzőmeccset. A szegedi szurkolók augusztus 10-én láthatják a Temesvárt fogadó gárdát. Pastor, a gárda vezetőedzője a sorsdöntő BL-selejtezőt tartja a legfontosabb feladatnak.

 

„Jelenleg a Metalurg Szkopjére koncentrálunk. Rettentően kevés időnk van augusztus végéig, amikor sorsdöntő BL-selejtezőt vívunk a macedón bajnoki ezüstérmessel, amely legalább annyira vagy jobban átformálódott, mint a Szeged. Nagyon sok nemzetközi szintű kézilabdázóval és sikeréhes tehetséggel áll fel, ezért speciális munkával kell felkészülnünk ellene” – nyilatkozta Juan Carlos Pastor, a Szeged vezetőedzője a Nemzeti Sportnak, majd kitért a szabadkártyás selejtezővel kapcsolatos változásra.

„Nem kellett jelentősen átalakítani a programot. Amúgy is BL-selejtezőt játszottunk volna, csak éppen tornarendszerben. Így viszont csupán a Szkopjére kell koncentrálnunk. A BL-főtáblára jutás nyilván meghatározná a következő idényünket. A szerbiai edzőtáborban az erőnléti és taktikai gyakorlásokon ez a cél vezet bennünket, ennek szellemében folytatjuk augusztusban” – tette hozzá a spanyol szakember.

Forrás: www.nemzetisport.hu

Fotó: www.vavel.com

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.24. szombat

Szerző 2018-02-24

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Jól sikerült bemutatkozás

Szerző 2018-02-22
Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13