Csatlakozás

Folytatódik az Audi Hungaria és a Győri Audi ETO KC sikeres együttműködése

Friss

Folytatódik az Audi Hungaria és a Győri Audi ETO KC sikeres együttműködése

Győr, 2018. május 3.– Az AUDI HUNGARIA Zrt. további három évre kötelezte el magát a Győri Audi ETO KC mellett. A vállalat immár 12 éve főszponzorként áll a kézilabda-klub mellett, amely a csapatsportágakat tekintve az ország legeredményesebb együttese. A Győri Audi ETO KC az aktuális magyar bajnok és Bajnokok Ligája címvédő.

Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke és dr. Bartha Csaba, a neves kézilabda-klub elnöke ma írták alá a szerződést, Borkai Zsolt, Győr város polgármestere jelenlétében.
„Prémiumgyártóként prémium-teljesítményeket támogatunk. A Győri Audi ETO KC a világ egyik legsikeresebb kézilabdacsapataként lenyűgöző sikertörténetet ír. Örülünk, hogy további három évre meghosszabbítjuk partneri együttműködésünket. Csúcsteljesítményre és nemzetköziségre törekszünk és közös értékeink összekötnek minket a Győri Audi ETO KC csapatával. Különösen örülünk annak, hogy ezzel az együttműködéssel a vállaltunknak otthont adó régiót is támogatjuk”, mondta Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke a szerződés aláírásakor.

Dr. Bartha Csaba, a kézilabdaklub elnöke: „Megtisztelő számunkra, hogy klubunk és az Audi Hungaria 12 éve tartó együttműködését további három évvel meghosszabbítjuk. Csapatunk – csakúgy mint az Audi Hungaria – elkötelezett a legmagasabb célok megvalósítása és a kiemelkedő teljesítmény mellett, és bízom benne, hogy a következő években is komoly sikereket érünk el közösen.”

Borkai Zsolt, Győr polgármestere:. Minden győri és minden magyar büszke lehet a győri kézilabdázás sikereire, teljesítményére. Ehhez szükségesek a háttérben azok a cégek, akik támogatják a sportot, ezért is örülök, hogy az Audi Hungária Zrt a továbbiakban is a csapat mellett áll.

Az Audi Hungaria 2006 óta támogatja a Győri Audi ETO KC-t. Azóta a csapat 11 Magyar Kupa győzelmet, 9 magyar bajnoki címet szerzett és háromszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját. 2017 májusában az EHF Bajnokok Ligája Final Four döntőben a győri hölgyek Budapesten 12 000 néző előtt emelhették magasba harmadik Bajnokok Ligája serlegüket. A csapat ismét bejutott a Final Four-ba és a döntő mérkőzés előtt áll.

A Győri Audi ETO KC a névadó szponzori együttműködés során összesen 529 mérkőzést játszott, amelyből 465 alkalommal győzött. A 13 év alatt a győri kezek 16 913 gólt dobtak és összesen 31 740 perc játékidőt töltöttek a pályán.

A csapat 2014-ben költözött új otthonába, az Audi Aréna Győr multifunkcionális csarnokba, melynek névadó szponzora az Audi Hungaria. Az Aréna megnyitása kiemelkedő jelentőségű esemény volt az Audi Hungariával és Győr városával kötött partneri együttműködés során.

(Győr)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Vladimir Cupara Veszprémbe igazol

Szerző 2018-12-29

Átigazolási hírek

Fél évre kölcsönvettük Horváth Dórát

Szerző 2018-12-21