Csatlakozás

Futásé a főszerep Szarvason

Bulvár

Futásé a főszerep Szarvason

Ideális körülmények között, napi két-három edzéssel készülnek az idény megmérettetéseire a Pick Szeged utánpótlás csapatai. A mintegy 60 fiatal napja futásról és technikai képzésről szól a szarvasi edzőtáborban.

Két-három ágyas panzió, 4-5 fős apartman, welness programok. Ilyen körülmények biztosítják a Pick Szeged serdülő, ifjúsági, valamint junior játékosainak pihenését a szarvasi edzőtáborban, ahová június 26-án érkezett a szegedi különítmény. Szükség is van a megfelelő kikapcsolódásra, hiszen a négyfős edzői team nem kíméli a Pick fiataljait. Már csak azért sem, mert az alapozási időszak nem igazán a láblóbálásról szól. Sokkal inkább a napi 4-8 kilométeres futásról, valamint a tornatermi edzésekről. „Az elmúlt napokban a képességfejlesztésen volt a hangsúly, amelynek során azért a labda is előkerült. A munkába bekapcsolódott az új edző, Goór Róbert is, aki lassan megismerkedik játékosaival. Komoly terhelést kaptak a gyerekek, így azután fontos volt az is, hogy az edzések közötti időben egy kis kenuzással, ping-pong csatákkal vagy éppen a junior vb döntőjének megnézésével lazítsunk.” – mondta Velky Mihály utánpótlás-vezető.

A szarvasi edzőtáborból csütörtökön, kora délután érkeznek haza a játékosok. Ezt követően három nap pihenőt kapnak a fiatalok, majd Szegeden folytatják a felkészülést. Nem sokáig várat magára az első erőpróba: a juniorok kivételével ugyanis augusztus 11-től, Veszprémbe helyezi át székhelyét a szegedi gárda, ahol egy nemzetközi torna keretében – többek között -, a kuvaiti korosztályos válogatott valamint svéd, norvég és délszláv együttesek ellen vehetik fel a kesztyűt.

Forrás: www.xlsport.hu

Fotó: www.pickhandball.hu

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.24. szombat

Szerző 2018-02-24

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Jól sikerült bemutatkozás

Szerző 2018-02-22
Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13