Csatlakozás

Görbicz és Vincze hat év után is imádják egymást

Bulvár

Görbicz és Vincze hat év után is imádják egymást

 

Remek ötlet volt májusban, az ETO Parkban tizennégyezer ember előtt eljegyezni kedvesét, ám hogy Görbicz Anita mikor mondja ki a boldogító igent Vincze Ottónak, egyikük sem tudja.A győriek kézilabdázó-csillaga és az ETO-labdarúgók utánpótlás- és nemzetközi menedzsere, a tehetségkutató program vezetője ugyan túlesett a gyűrűváltáson, házasságkötésük dátuma ismeretlen. A válogatott irányítója elárulta, két dolog biztos: menyasszonyi ruhája a bokáját takarja, továbbá magas sarkú cipőt visel majd a ceremónián.

Igen, lesz esküvő, ám nekem a pályán még bőven akad feladatom – újságolja Anita, aztán hozzáteszi, ha végleg befejezi a sportot, gyermeket szeretne. Hogy fiú vagy lány lesz-e a csöppség, neki mindegy. Idestova hat éve ismerik egymást, s Anita így emlékszik a meghatározó pillanatra: amikor meglátta Ottót, tudta, ő az igazi. Tervezett házasságuk fontos összetevőit így fogalmazza meg: szerelem, szeretet, kompromisszumkészség és egymás iránti végtelen tisztelet.

– Ottóban mindent úgy szeretek, ahogy van, ő maga a megtestesült férfiasság, süt belőle az energia.

A Fradi-drukkerek korábbi bálványa ott vendégeskedik az ETO-kézisek valamennyi hazai meccsén, jelenléte Anitát pluszerővel és jó adag adrenalinnal tölti fel. Amint a gólzsák fogalmaz, tetszeni akar, s tökéletes formára törekszik. Persze nem mindig megy neki a játék, de ilyenkor vőlegénye értékeli a játékát (rendszerint több gólt sürget), és kisvártatva Anita idegei kisimulnak, ugyanis Ottó a relaxálás mágusa. Kedvelik a közös külföldi utazásokat, nemrég Rodoszon pihentek, ahol kellőképpen kikapcsolódtak, a görög szigetre már másodszor tértek vissza.

Mindketten állatbarátok, ajnározzák mopszukat, Yodát, ám a kézis saját lóra vágyik. Már most nyeregbe pattanna, de tart a sérüléstől. Ha hátast vásárol, párja viszont egy csacsit szerez be, ugyanis ez a gyermekkori álma. Anitát az akciófilmek nézése kapcsolja ki. Bevallja, szerelmes a lőfegyverekbe, otthon persze nem tart egyet sem. Majdani nászútjuk célországa talán az Egyesült Államok lesz, de mivel a menyasszony nem rajong a két-háromórásnál hosszabb repülőútért, erről még egyezkednek.

Anita jó ember, óriási szívvel, a pályán és azon kívül is szenvedélyes, szóval az égiek nekem teremtették – mondja Ottó, aki büszke rá, hogy a győri gyerekek példaképüknek vallják szerelmét. Azt szeretné, hogy ha befejezi az élsportot, maradjon a kézilabda közelében, ugyanis ő a női kézilabdázás Lionel Messije. Az biztos, hogy a konyhában, fakanállal a kezében, jobb az argentin zseninél, főként a magyaros étkek elkészítésében jeleskedik.

– A felhőcske fantázianevű süteménye utánozhatatlan, a krémes finomságokat jobban készíti, mint amilyen biztos kézzel lövi a hetest – meséli a büszke vőlegény.

Ottó szerint párja lelkileg kiteljesedett, amióta az ETO megnyerte a Bajnokok Ligáját, s gyorsan felveti, miért lenne kizárt, hogy a riói olimpián Magyarország váloválogatottja nyerjen… – Anita is tudja, hogy csupán akarni kell, hiszen nincs lehetetlen az életben.

A nemzetközi menedzser lubickol a boldogságban, be is vallja: amit érez, az maga a tökéletes harmónia.

Forrás: www.borsonline.hu

Fotó: www.borsonline.hu

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13