Csatlakozás

Gyógyulófélben

Anja Althaus

Friss

Gyógyulófélben

A zöld-fehérek sérülésük miatt kényszerpihenőjüket töltő játékosai, Anja Althaus és Eduarda Amorim kitartó lelkesedéssel és töretlen motivációval dolgoznak, hogy mihamarabb visszatérhessenek a pályára. A hosszabb-rövidebb kihagyás sem szegte szerencsére jókedvüket – lelkesítő üzenettel kedveskedtek játékostársaiknak!

A győriek beállója, Anja Althaus még a Midtjylland elleni BL-csoportkör visszavágóján egy szerencsétlen ütközést követően térdét fájlalva hagyta el a pályát, s az orvosi vizsgálatok térdszalagszakadást állapítottak meg nála, míg Eduarda Amorim nemrégiben, a Békéscsaba elleni magyar bajnoki találkozón szenvedett kézsérülést.
A győriek tapasztalt kulcsjátékosainak visszatérése még néhány hét múlva várható, remélhetőleg a BL-középdöntő második felében már csapatuk rendelkezésére állhatnak.

Rehabilitációjukat jelenleg játékostársaiktól távol, Szkopjéban töltik, de így sem feledkeztek meg róluk – rövid üzenetben gratuláltak a Siófok elleni győzelemhez!

„Sziasztok! Itt vagyunk Szkopjéban, csak köszönni akartunk! Keményen dolgozunk továbbra is, csak úgy, mint a lányok – gratulálunk a tegnapi győzelmükhöz, remek munkát végeztek! Mi is mindent megteszünk, hogy minél hamarabb visszatérjünk, hogy segíthessünk a csapatnak és újra láthassunk mindenkit! Hamarosan találkozunk Győrben!”

(Győri Audi ETO KC)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek