Csatlakozás

Győrben minden a terv szerint halad

Bulvár

Győrben minden a terv szerint halad

A győri Audi Aréna építési munkálatai a terv szerint haladnak. Az 5500 főnyi befogadóképességű létesítmény megnyitójára várhatóan november 16-án, mindössze 3 héttel a 2014-es, magyar-horvát rendezésű női Európa-bajnokság előtt kerül sor. A város polgármestere, Borkai Zsolt mindenkit invitál erre a különleges napra, amikor megcsodálható lesz az új multifunkcionális építmény, amely mind a magas szintű nemzetközi sportnak, mind pedig kulturális programoknak egyaránt otthont adhat.
A csapatoknak tizenkét, míg a játékvezetőknek két öltöző áll rendelkezésére. 200 ülőhely várja a VIP ügyfeleket. A rajongók számára kényelmes, zöld üléseket készítettek, tekintettel arra, hogy ez a helyi klub fő színe. A modern, csúcsminőségű hang- és fénytechnika, valamint a korszerű műszaki berendezések tovább növelik a mérkőzések követésének élvezetét.
Természetesen az új aréna elsősorban a Győri Audi ETO KC klubjának otthona lesz. Fontos volt az is, hogy a régi aréna is új köntöst kap, 2500 férőhellyel, ahol várhatóan a sportesemények mellett kulturális és egyéb programok szervezésére és lebonyolítására egyaránt sor kerülhet.

Forrás: EHF

Fotó: www.egeszseg.gyor.hu

Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13