Csatlakozás

Győrben a munka nem áll meg

Friss

Győrben a munka nem áll meg

Az őszi szezon klub feladatai után a keret nagyobb részére most a nemzeti válogatottakban várnak feladatok,de a Győrben maradók sem unatkoznak majd. Egy hetes jól megérdemelt pihenőjüket követően november 25-től ismét munkához látnak, s kiegészülve a klub utánpótlásbázisán nevelkedő tehetséges junior korú játékosokkal folytatják a felkészülést.
A cseh válogatottnak sajnos nem sikerült kiharcolnia a világbajnoki szereplést, Jana Knedlikova így Győrben tölti az év hátralévő időszakát.

Szélsőink közül továbbá Bódi Bernadett, Puhalák Szidónia és Fodor Csenge készül továbbra is az Audi Aréna Győr falai között, míg néhányan sérülésükből lábadoznak, ezért nem utaztak hazájuk válogatottjával a világversenyre. A nemrégiben hosszú kihagyást követően visszatérő Amanda Kurtovic is, Győrben tréningezik az elkövetkezőkben, s jó hír, hogy a makacs sérülésével bajlódó Veronica Kristiansen is egyre közelebb kerül a teljesértékű munkavégzéshez és mihamarabbi újbóli pályára lépéséhez.

„Veronika állapota pillanatnyilag rendkívül jó ütemben javul, a mostani terhelések mellett – amely már pályaterhelést is tartalmaz, de nem kifejezetten kézilabda – panaszmentes, így reméljük, mire a csapat ismét rendelkezésünkre áll, addigra ő is lesz olyan állapotban, hogy már pályára léphet.” – számolt be játékosunk állapotáról dr. Balogh Péter csapatorvos.

Az idei szezonban nem lépett még pályára norvég hálóőrünk, Kari Aalvik Grimsbö, akivel kapcsolatban csapatorvosunk a következőképp nyilatkozott: „Jelenleg a rehabilitációs kezelésének végső szakaszánál tart, az újév elején megkíséreljük a munkába állításást. Végső soron a teljes porcintenzitású terhelés során derül ki, hogy mennyire bírja a térde.”

Bízunk benne, hogy hamarosan mindenki bevetésre készen áll majd, hiszen a folytatásban várnak még csak igazán komoly kihívások ránk!

(Győri Audi ETO KC)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek